Van der Linde Dienstverlening is Kinnef Plaagdiermanagement geworden. Dezelfde mensen, dezelfde service! 

Ga naar inhoud

De eikenprocessierups in Arnhem gesignaleerd?

  • Bestrijding & preventie
  • Medewerkers met een certificaat voor eikenprocessierups bestrijding
  • Werken met de juiste aanpak in Arnhem
  • Altijd met uitleg en advies

Het warmere weer nodigt uit om meer buiten te zijn. De eikenprocessierups steekt daar alleen tegenwoordig steeds vaker een stokje voor. De brandhaartjes die het verliest zijn de veroorzakers van irritaties van de huid, ogen en luchtwegen. De enige manier om dit probleem op te lossen, is het inschakelen van een specialistisch bedrijf. Voor de eikenprocessierups bestrijden in Arnhem staat Kinnef voor u klaar. Onze aanpak geeft weinig tot geen overlast, is zeer effectief én milieuvriendelijk.

Waarom eikenprocessierups bestrijden in Arnhem met zuiger meest doeltreffend is

De eikenprocessierups bestrijden in Arnhem doen we met behulp van een speciale zuiger. Met dit apparaat zuigen we rupsen weg. Ook voorkomen we deze manier dat brandhaartjes zich door de lucht verspreiden. Andere methoden zijn er ook om de eikenprocessierups te bestrijden in Arnhem, maar zijn een stuk minder doeltreffend. Zo wordt het gebruik van gif nog geregeld aangeraden, wat juist schadelijk is voor zowel de boom, andere dieren en de eigen gezondheid. Wegbranden lijkt misschien een slim alternatief, maar zorgt juist voor verdere verspreiding van de brandhaartjes.

Ontdek onze gratis quickscan voor bedrijven

Het is voor te stellen dat u als ondernemer wilt profiteren van zoveel mogelijk voordelen. Die hebben we voor u in de vorm van door ons ontwikkelde preventiepakketten. Denk aan periodieke inspectie en een extra snelle bestrijdingsdienst. U heeft de keuze uit drie verschillende pakketten, waar ook een gratis exemplaar tussen zit. Het gaat hier om de quickscan, waarbij we een kennismaking met u plannen de samen met u de mogelijkheden verkennen. Ook direct ter plaatse de eikenprocessierups bestrijden in Arnhem is een optie.

Altijd geholpen worden door een professional

Is de eikenprocessierups u ook tot last, of vermoedt u dat de klachten van de rups afkomstig zijn? Onze deskundigen helpen u graag verder om te bepalen of de eikenprocessierups bestrijden in Arnhem noodzakelijk is. Neem contact met ons op via 0341 26 54 30 of gebruik het contactformulier. U profiteert altijd van onze discrete dienstverlening en advies op maat. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Vragen of offertes die aangevraagd worden via het online contactformulier beantwoorden we binnen één werkdag.

Dit zeggen opdrachtgevers van Kinnef

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties