Ga naar inhoud

De eikenprocessierups in Bennekom gesignaleerd?

  • Bestrijding & preventie
  • Medewerkers met een certificaat voor eikenprocessierups bestrijding
  • Werken met de juiste aanpak in Bennekom
  • Altijd met uitleg en advies

De eikenprocessierups is uitgegroeid tot een ware plaag in ons land, ook in Bennekom. Genieten van het lekkere weer en het zijn in de buitenlucht wordt dankzij dit beestje (ernstig) belemmerd. Gelukkig is er wat aan te doen, namelijk door een specialistisch bedrijf in te schakelen. De eikenprocessierups bestrijden in Bennekom laat u daarom uitvoeren door Kinnef. Wij zijn elk moment van de dag, 7 dagen in de week bereikbaar én zijn snel ter plaatse. Wilt u advies of is onmiddellijke actie vereist? Wij staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers.

Wat kan ik zelf doen om de rupsenoverlast te beperken?

Zelf kunt u voorzorgsmaatregelen nemen om overlast in de vorm van irritaties zoveel mogelijk voorkomen. Dat houdt in dat u uw huid goed beschermt om het erop neerstrijken van door de lucht zwevende brandhaartjes tegen te gaan. Draag bijvoorbeeld een lange broek en een shirt of trui met lange mouwen. 

Ook binnen kunt u overlast ervaren. Zorg daarom voor het zoveel mogelijk gesloten houden van deuren, ramen en ventilatieroosters aan de kant van besmette bomen. Toch in aanraking gekomen met de brandhaartjes van de rups? Dan kunt u klachten krijgen als een jeukende huid, branderige ogen en/of kortademigheid. Door de eikenprocessierups bestrijden aan deskundigen over te laten, bent u snel van deze problemen af.

Eikenprocessierups bestrijden in Bennekom voor ondernemers

Om overlast van de processierups rondom uw bedrijfspand effectief aan te pakken, hebben we verschillende preventie pakketten ontwikkeld. Hiervoor betaalt u een bepaald bedrag per maand, en gaat gepaard met diverse voordelen. Zo maken we het mogelijk om in veel gevallen zelfs al binnen 4 uur bij u aanwezig te zijn als spoed vereist is. Ook voeren we standaard diverse malen per jaar inspecties uit. Op deze manier signaleren we de eventuele rupsen al in een vroeg stadium, waardoor er snel actie plaats kan vinden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom meer te weten over het Compleet Pakket of het Zorgeloos Pakket, of vraag gelijk een gratis quickscan aan.

Wij zijn er voor u, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Is de overlast dusdanig dat u direct iemand ter plaatse wilt hebben om de eikenprocessierups te bestrijden in Bennekom? Kom met ons in contact via het nummer 0341 26 54 30, of maak gebruik van ons contactformulier. Ook voor advies zijn we er voor u. De eikenprocessierups bestrijden in Hierden door Van Der Linde zorgt ervoor dat u weer opgelucht adem kunt halen.

Dit zeggen opdrachtgevers van Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties