Ga naar inhoud

De eikenprocessierups in Eemnes gesignaleerd?

  • Bestrijding & preventie
  • Medewerkers met een certificaat voor eikenprocessierups bestrijding
  • Werken met de juiste aanpak in Eemnes
  • Altijd met uitleg en advies

Eikenprocessierups bestrijden in Eemnes

Zit u met de handen in het haar vanwege eikenprocessierupsen die voorkomen dat u ontspannen buiten kunt zijn? Kinnef zorgt ervoor dat buiten zitten weer plezierig is, dankzij ongediertebestrijding in Eemnes. Hiervoor maken we gebruik van een uiterst effectieve en milieuvriendelijke werkwijze. Ervaart u ook problemen door de eikenprocessierups? Wacht niet totdat de problemen verergeren. Neem direct contact met ons op. We staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar, voor zowel advies als het inplannen van een afspraak.

Laat de eikenprocessierups bestrijden in Eemnes uitvoeren door professionals

Het komt geregeld voor dat de brandhaartjes van de eikenprocessierups voor uiterst vervelende allergische reacties zorgen. Zelf kunt u het één en ander doen om overlast zoveel mogelijk te beperken. Draag bijvoorbeeld buiten kleding dat uw armen en benen goed bedekt. Ervaart u toch klachten, zoals een jeukerige huid, dan werkt het strippen met plakband goed. Bij irritatie van de ogen is het zaak om deze gelijk uit te spoelen met water. Ga tot slot ook niet zelf niet proberen de eikenprocessierups te bestrijden in Eemnes, maar laat dit over aan onze deskundigen.

Speciaal voor ondernemers: de gratis quickscan

Voor ondernemers bieden we de mogelijkheid om een preventiepakket af te nemen. Dat houdt in dat u profiteert van alle voordelen die we u maar kunnen bieden. Denk aan een periodieke inspectie van minimaal 6 tot 8 keer per jaar. Ook zijn we nóg sneller ter plaatse als de eikenprocessierups bestrijden in Eemnes met spoed noodzakelijk is. We kunnen dan al binnen 4 uur bij u aanwezig zijn. Wilt u meer informatie over een dergelijk pakket, vraag dan een quickscan aan. Het houdt in dat we een bedrijfsbezoek met u inplannen en samen een plan op maat maken, indien u dit wenst. Dit alles is geheel kosteloos.

Bel ons voor onmiddellijk contact

Logischerwijs wilt u bij problemen direct door ons de eikenprocessierups bestrijden in Eemnes. Wacht daarom niet langer met het bellen naar 0341 26 54 30. Eén van onze specialisten staat u graag te woord. Vult u liever het contactformulier in? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat we binnen één werkdag contact met u opnemen.

Dit zeggen opdrachtgevers van Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties