Van der Linde Dienstverlening is Kinnef Plaagdiermanagement geworden. Dezelfde mensen, dezelfde service! 

Ga naar inhoud

De eikenprocessierups in Garderen gesignaleerd?

  • Bestrijding & preventie
  • Medewerkers met een certificaat voor eikenprocessierups bestrijding
  • Werken met de juiste aanpak in Garderen
  • Altijd met uitleg en advies

Waar de eikenprocessierups zich eerst nog vooral beperkte tot het zuiden, zitten ze tegenwoordig verspreid over heel het land. En dat niet alleen, ze zijn in steeds grotere getalen aanwezig. Dat kan voor flink wat overlast zorgen. Dankzij de professionele hulp van Kinnef kunt u snel weer met een gerust hart buiten zijn. Wilt u met spoed de eikenprocessierups bestrijden in Garderen? Dat kan! We zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar, zowel voor spoed als advies.

Dit kunt u zelf doen ter voorkoming van klachten

Het zijn juist de brandhaartjes van de rups die voor flink vervelende klachten kunnen zorgen. Dit loopt uiteen van een jeukende huid tot zelfs benauwdheid en opgezwollen delen van het lichaam. Het is begrijpelijk dat u, omdat u zo snel mogelijk van de klachten af wilt, u overweegt om zelf de eikenprocessierups te bestrijden in Garderen. 

Dat is echter iets wat we pertinent afraden. Specialistische kennis is namelijk noodzakelijk om dit ongedierte te lijf te gaan. Wat u zelf wél kunt doen, is het zoveel mogelijk voorkomen van huid-, oog- en luchtwegirritaties. Kleedt u bijvoorbeeld goed aan wanneer u naar buiten moet, ga niet zitten onder een eik en houdt binnen de ramen dicht.

Extra voordelen voor bedrijven bij eikenprocessierups bestrijden in Garderen

De eikenprocessierups bestrijden in Garderen is een dienst die we aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven. Voor ondernemers geldt dat we u graag introduceren met onze preventiepakketten. Het houdt in dat er op regelmatige basis inspecties plaatsvinden. Ook het acuut de eikenprocessierups bestrijden in Garderen (vanaf binnen 4 uur ter plaatse) is er onderdeel van. Vraag eens onze gratis quickscan aan om de mogelijkheden voor uw bedrijf te verkennen.

Bel ons of vul het online contactformulier in

Blijf niet te lang ermee rondlopen of thuiszitten indien u overlast ervaart van de eikenprocessierups. Maak gebruik van ons telefoonnummer 0341 26 54 30 om direct een deskundige aan de lijn te krijgen. We plannen vervolgens samen een afspraak met u in om de eikenprocessierups te bestrijden in Garderen. Ook het online contactformulier op onze website is voor u beschikbaar. Vul deze in, verzend hem online en binnen één werkdag nemen we contact met u op.

Dit zeggen opdrachtgevers van Kinnef

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties