Ga naar inhoud

De eikenprocessierups in Hattem gesignaleerd?

  • Bestrijding & preventie
  • Medewerkers met een certificaat voor eikenprocessierups bestrijding
  • Werken met de juiste aanpak in Hattem
  • Altijd met uitleg en advies

Eikenprocessierups bestrijden in Hattem

De eikenprocessierups is akelig ongedierte. Het zorgt voor irritaties van huid, ogen en luchtwegen. In sommige gevallen leidt het zelfs tot ernstige gezondheidsklachten. Het is daarom zaak dat wanneer u de rupsen in één of meerdere eiken wilt aanpakken, deskundige hulp vereist is. Kinnef is dé specialist op het gebied van de eikenprocessierups bestrijden in Hattem. Hier profiteert u altijd van de best mogelijke service, aangeboden door onze gecertificeerde medewerkers.

Wat kan ik doen bij jeuk?

Het is lastig om contact met de akelige brandhaartjes van de eikenprocessierups compleet te vermijden. Wel kunt u er zelf veel aan doen om overlast zoveel mogelijk te beperken. Draag bijvoorbeeld wanneer u naar buiten gaat kleding die de huid bedekt. Beter nog is het om binnenshuis te blijven, als die optie er is, en ramen en deuren te sluiten. Ervaart u toch jeukklachten van de huid, voorkom dan het krabben. Gebruik in plaats daarvan plakband of een kledingroller. Daar blijven de minuscule haartjes namelijk aan plakken. Heeft u juist jeukende ogen, spoel deze dan uit met water. Om de overlast zo kortdurend mogelijk te maken, kiest u voor de eikenprocessierups bestrijden in Hattem.

Preventiepakketten op maat voor ondernemers

Voor bedrijven hebben we twee preventiepakketten ontwikkeld van zo effectief mogelijk de eikenprocessierups bestrijden in Hattem. De beide pakketten bestaan onder meer uit het plaatsvinden van een inspectie meerdere keren per jaar. Bijkomend pluspunt is dat als de eikenprocessierups bestrijden in Hattem direct moet gebeuren, we al binnen 4 uur ter plaatse kunnen zijn. Om erachter te komen welk pakket nu het beste bij u past, is het aanvragen van een gratis quickscan een uitkomst.

Wilt u eikenprocessierups bestrijden in Hattem? Bel ons direct!

Bestaan er vermoedens dat u te maken heeft met de eikenprocessierups, dan is het zaak om niet langer af te wachten. Bel ons direct via het telefoonnummer 0341 26 54 30. Omdat we snappen dat overlast ervaren enorm vervelend is, staan we 24/7 voor u paraat. Vervolgens zijn we na het hebben gemaakt van de afspraak snel ter plaatse. Maakt u liever gebruik van ons contactformulier om meer te weten te komen over de eikenprocessierups bestrijden in Hattem? Dat kan ook. We nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Dit zeggen opdrachtgevers van Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties