Ga naar inhoud

De eikenprocessierups in Hoenderloo gesignaleerd?

  • Bestrijding & preventie
  • Medewerkers met een certificaat voor eikenprocessierups bestrijding
  • Werken met de juiste aanpak in Hoenderloo
  • Altijd met uitleg en advies

Eikenprocessierups bestrijden in Hoenderloo

De eikenprocessierups is een steeds nijpender probleem in ons land. Het vervelendste van dit ongedierte is dat de brandhaartjes onze gezondheid beïnvloeden. Deze klachten variëren van mild tot soms zeer ernstig. Om deze problemen de kop in te drukken, is de eikenprocessierups bestrijden in Hoenderloo van groot belang. Ga niet aan de slag met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes als uw gezondheid u lief is. Maak direct een afspraak met de professionals van Kinnef. Al binnen 4 uur staan we bij u aan de deur.

Tips om klachten te voorkomen

We raden het beslist af om zelf te proberen de eikenprocessierups te bestrijden in Hoenderloo. Blijf het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van de rupsen, om uw gezondheid niet onnodig in gevaar te brengen. Er hoeft namelijk geen direct contact geweest te zijn met de eikenprocessierups om irritatie aan ogen, huid en/of luchtwegen te krijgen. Bij een jeukerige huid is de meest effectieve methode om plakband te gebruiken. Heeft last van uw ogen, spoel deze dan uit met water. Blijf verder zoveel mogelijk binnen met deuren en ramen gesloten. Zijn de klachten ernstig van aard, twijfel dan vooral niet om de hulpdiensten te bellen.

Ga voor zekerheid en kies voor een preventiepakket

Ervaart u op regelmatige basis overlast van de eikenprocessierups, dan is het fijn om te weten dat we ook preventiepakketten aanbieden voor ondernemers. Zo voeren we jaarlijks minimaal 6-8 keer een inspectie uit bij u op locatie. Ook zijn we bijvoorbeeld extra snel (binnen 4 uur) ter plaatse als de eikenprocessierups bestrijden in Hoenderloo direct noodzakelijk is. We bieden u hiervoor het Compleet Pakket en het Zorgeloos Pakket aan. Wilt u liever eerst eens vrijblijvend de mogelijkheden bespreken, plan dan een gratis Quickscan in.

Direct eikenprocessierups bestrijden in Heerde?

We zijn dag en nacht bereikbaar. Schroom dus niet om hier vooral gebruik van te maken, ook wanneer u advies nodig heeft. Dat kan via ons telefoonnummer 0341 26 54 30, of door het invullen van het contactformulier. In dit laatste geval nemen we binnen een dag contact met u op. Wij zorgen ervoor dat de eikenprocessierups bestrijden in Hoenderloo een prettige ervaring oplevert.

Dit zeggen opdrachtgevers van Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties