Ga naar inhoud

Snel af van bedwantsen?

Bedwantsen bestrijden

Word u wakker met jeukende rode bultjes op uw lichaam? Dat kan allerlei oorzaken hebben. Het kan gaan om muggenbultjes, vlooienbeten of een allergie. Maar het kunnen ook bedwantsen zijn. Deze kleine diertjes – ook wel bed bugs of wandluis genoemd – verstoppen zich meestal in uw bed of elders in de slaapkamer. Vermoed u bedwantsen? Neem direct contact op om erger te voorkomen. We hebben een effectieve methode om bedwantsen te bestrijden. U kunt weer rustig slapen.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn heel kleine insecten van 4 tot 5 mm. Met hun platte lijf kruipen ze door de kleinste kiertjes. Bedwantsen komen af op lichaamswarmte, vooral tijdens het slapen. Door u te bijten, zuigen ze bloed op. U vindt ze in bijvoorbeeld hotels, vakantiewoningen en jeugdherbergen. Achter plinten, in spleetjes de muur of in uw matras.

Bedwantsen herkennen

Het is lastig om te achterhalen of het inderdaad gaat om bedwantsen. Enkele symptomen:

 • Rode huid, zwellingen en jeuk
 • Rode vlekken op uw matras, lakens of kussens
 • Zwarte uitwerpselen in en om het bed
 • Vervellingshuidjes
 • Witte eitjes (heel lastig te zien met het blote oog)

Bedwantsen bestrijden: onze aanpak

 1. Contact
  1. Vermoed u last te hebben van bedwantsen? Wacht dan niet af en neem contact op. Want hoe langer u wacht, hoe meer het er worden.
 2. Onderzoek
  1. We komen bij u langs. Allereerst onderzoeken we of het inderdaad gaat om bedwantsen. We weten waar we op moeten letten en hebben een geoefend oog. we werken heel discreet. We kiezen altijd voor de meest effectieve en efficiënte aanpak met zo min mogelijk overlast. U kunt rekenen op onze discrete werkwijze. Uw klanten, gasten of buren merken niet dat we er zijn.
 3. Bestrijden
  1. We bestrijden bedwantsen vooral met gif. Onschadelijk voor de mens, dodelijk voor bedwantsen. In sommige gevallen combineren we dit met het inzetten van een stoomgenerator, waarmee we kieren verhitten. Dit doen we in lastige situaties én als de bedwantsen resistent blijken tegen insecticide.

Snel af van bedwantsen? Bel ons vandaag nog!

 • Zakelijk 24/7 bereikbaar
 • We pakken óók de oorzaak aan
 • Hotel service binnen 8 uur op locatie
 • Discretie verzekerd