Ga naar inhoud

Snel af van het wespennest?

Wespennest laten verwijderen

Heeft u een wespennest bij huis of bedrijf? Die geel-zwarte monstertjes kunnen u zomerplezier flink verpesten. Wat te doen? Zelf het wespennest weghalen is lastig, omdat de kans dan groot is dat de diertjes nog agressiever worden. U moet er niet aan denken dat de wespen u massaal aanvalt. Dat is gevaarlijk, zeker als u allergisch bent voor wespengif. Beter is het daarom om het wespennest te laten verwijderen door een professionele ongediertebestrijder.

Wees voorzichtig

Was het voorjaar droog en relatief warm? Grote kans dat er in juli en augustus veel wespen komen. De koningin legt de eerste eitjes al in het voorjaar. De nesten worden in de zomer steeds groter. In een wespennest ter grootte van een voetbal kunnen wel 5.000 wespen zitten! Heel verstandig dus om daar voorzichtig mee om te gaan.

Wespennest verwijderen: onze aanpak

 1. Contact
  1. Heeft u last van een wespennest, neem dan zo snel mogelijk contact op. Want hoe langer u wacht, hoe groter het wespennest kan worden. En dus hoe meer overlast u krijgt.
 2. Locatie bepalen
  1. We komen langs bij u op locatie. We bepalen waar het wespennest precies zit, mocht dat nog onduidelijk zijn. Wespen bouwen hun nestjes vaak op beschutte plekken waar ze makkelijk in- en uit vliegen. Zoals dakranden, spouwmuren, schuren, vogelhuisjes en dakkapellen en tussen de klinkers.
 3. Bestrijden
  1. We trekken onze beschermende kleding aan en bespuiten het wespennest met een verdelgingsmiddel. Deze stuifpoeder zorgt ervoor dat de wespen direct doodgaan. Het wespennest is direct bestreden. U krijgt een garantie op de bestrijding.

Snel af van het wespennest? Bel ons vandaag nog!

 • Garantie op de bestrijding 
 •  We pakken óók de oorzaak aan
 • Als het moet binnen 4 uur op locatie
 • Discretie verzekerd