Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor woningcorporaties

  • Discrete dienstverlening
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Preventieve maatregelen (IPM)
  • Rapportage conform certificeringen

Ongediertepreventie bij woningcorporaties

Als woningcorporatie kunt u last ervaren van in principe al het voorkomend ongedierte in ons land, in zowel oude als nieuwe woningen. Denk aan ratten, muizen, houtworm, boktorkevers, zilvervisjes, kakkerlakken, duiven en zwam of schimmel. Omdat elk soort overlast een andere aanpak vereist, is het belangrijk een specialist in de arm te nemen. Niet alleen met het oog op bestrijding, maar vooral ook op preventie. Dan bent u bij Kinnef aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis onder hetzelfde dak, wat betekent dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft voor al uw ongedierteproblemen.

Gevolgen van hebben van ongedierte in woning

Oude woningen met ruime openingen in de buitenmuren zijn een broedplaats voor ratten en muizen. Houtworm en boktorkevers tasten op hun beurt houten dakconstructies aan. Voor nieuwe woningen geldt dat juist doordat ze zo goed geïsoleerd zijn, zilvervisjes en papiervisjes zich hier als een vis in het water voelen. Dat komt door de hogere luchtvochtigheid, en heeft dus niets te maken met een slechte hygiëne. Als het echter te vochtig, kan zwam of schimmel ontstaan, wat een risico vormt voor de gezondheid. Duivenpoep kan niet alleen schade veroorzaken aan panden, maar het is tegelijkertijd ook een ziekteverspreider. Verschillende longziektes en allergieën kunnen hierdoor ontstaan.

  • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
  • 24/7 bereikbaar
  • Periodieke controles
  • Wij werken ongezien

Vraag onze gratis quickscan voor bedrijven aan

Woningcorporaties hebben zich niet te houden aan wettelijke regels m.b.t. ongediertebestrijding, want die zijn er gewoonweg niet. Wel is het raadzaam om aandacht te schenken aan preventie, omdat u hiermee kosten kunt besparen. Ons advies is daarom ook om als woningcorporatie een preventiepakket af te nemen, zoals ons Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket. Het bestaat niet uitsluitend uit een pakket met preventieve maatregelen, ook bestrijding is hier onderdeel van. Wilt u meer weten over het aanvragen van zo’n pakket op maat? Vraag dan onze kosteloze quickscan aan.

Mogelijk al binnen 4 uur bij u op de stoep

Onmiddellijk van uw ongedierte af? Dan maakt u gebruik van ons telefoonnummer 0341 - 26 54 30. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar beschikbaar voor u. Indien u contact met ons opneemt, zorgen we ervoor dat we indien gewenst directe een afspraak met u inplannen. We kunnen al binnen 4 uur bij u op locatie zijn, waardoor snelle ongediertebestrijding plaats kan vinden.