Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor warehousing

  • Discrete dienstverlening
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Preventieve maatregelen (IPM)
  • Rapportage conform certificeringen

Ongediertepreventie bij warehousing

In een magazijn waar levensmiddelen opgeslagen liggen en vervoer van het naar het pand plaatsvindt, kan een ongedierteprobleem ontstaan. Dit kan onder andere schade veroorzaken aan goederen en problemen geven met de hygiƫne. Het is belangrijk om bij het opmerken van plaagdieren direct in actie te komen. Kinnef begrijpt als geen ander de noodzaak van het onmiddellijk oplossen van dit probleem. Wij kunnen al binnen 4 uur ter plaatse zijn, werken discreet en beschikken over zeer bekwame, gecertificeerde medewerkers om de klus te klaren.

Ongedierte treft u aan in deze risicogebieden

Het ongedierte dat u aan kunt treffen in een magazijn loopt sterk uiteen. De meest voorkomende zijn muizen, ratten, motten, klanders en kevers. Ze kunnen zich bevinden in risicogebieden als het magazijn, bij binnenkomst van containers, transport van goederen, in de kantine en op de afvalplaats. Bestrijding vraagt al met al dus om veel kennis van zaken en een doelgerichte aanpak.

Als er transport plaatsvindt van goederen, dient er vanuit de NVWA een hygiƫneplan op tafel te liggen. Onderdeel hiervan is een plaagdierpreventieplan. Niet in de laatste plaats omdat ook uw klanten eisen stellen aan de opslag en overslag.

  • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
  • 24/7 bereikbaar
  • Periodieke controles
  • Wij werken ongezien

Preventieve maatregelen verpakt in een compleet pakket

Bij ons kunt u terecht voor het opstellen van een preventieplan op maat. Hiermee voorkomt u dat een ongedierteprobleem al in een vergevorderd stadium verkeert voordat u het zelf ontdekt. Door het afnemen van een preventiepakket kunt u zich (blijven) richten op ondernemen. Ondertussen dragen onze deskundigen zorg voor het uitvoeren van periodieke inspecties en het nemen van preventieve maatregelen. Desgewenst zijn we extra snel aanwezig zijn bij ongedierteoverlast. U heeft de keuze uit ons Compleet Pakket en Totaal Pakket. Ontdekken welk van de twee voor u het meest oplevert? Bestel dan onze gratis quickscan.

Direct contact opnemen bij spoed

Heeft u onmiddellijk hulp nodig met ongediertebestrijding? Voor een urgent geval belt u direct met 034`1 - 26 54 30. Onze specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u paraat. Bij minder haast kan er ook gebruikgemaakt worden van ons online contactformulier.