Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Zwolle

  • Bestrijding én preventie
  • gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Zwolle
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding Zwolle voor particulieren en bedrijven

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Voorthuizen? Kinnef is snel bij jou op locatie! Neem contact op met Kinnef en we bestrijden het ongedierte zo snel mogelijk. Wij bestrijden:

Wat te doen bij ongedierte in Zwolle?

Wilt u snel af van het ongedierte in uw huis of pand in Zwolle? Bel ons, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs voor een inspectie. Kinnef staat voor zakelijke klanten 24/7  klaar om ongedierte te bestrijden in Zwolle. Dit kunt u verwachten als u contact opneemt vanuit Zwolle: 

We maken eerst een afspraak voor ongediertebestrijding Zwolle

Zodra we contact hebben bepalen we samen de urgentie van het probleem. We vinden samen een geschikt moment om in Zwolle langs te komen. Als er echt spoed is kunnen we binnen vier uur bij u op locatie zijn. Hebt u liever niet dat wij gezien worden omdat u een bedrijf hebt bijvoorbeeld in de horeca? Geef het aan en dan houden wij rekening met uw wensen. 

Grondige inspectie bij u in Zwolle

Zodra we bij u op locatie zijn bekijkt Kinnef de situatie. De ruimte waar het probleem zich afspeelt inspecteren we grondig en nauwkeurig. We gaan op zoek naar de oorzaak van het ongedierte. Ook kijken we waar het ongedierte zich verschuilen kan. We werken volgens de IPM richtlijnen. Dit betekend dat we niet alleen komen bestrijden maar de oorzaken proberen weg te nemen. 

Aanpak ongedierte bij de bron in Zwolle

Als ongediertebestrijder zorgen we dat het ongedierte verdwijnt. Dit doen we door de oorzaak van het probleem aan te pakken. Op basis van uw situatie kijken we naar de meest efficiënte oplossing zodat ongedierte weg blijft. 

Preventiemaatregelen: nooit meer ongedierte in Zwolle!

Nadat we het ongedierte hebben bestreden, gaan we in overleg met u passende maatregelen treffen zodat het ongedierte weg blijft. Dit is afhankelijk van de situatie bij jou in Zwolle. Het kan zijn dat we adviseren om roosters te plaatsen of dat we adviseren om gaten af te dichten. Dit doen we altijd in overleg. Zodra je hiermee akkoord bent, voeren we dit voor u uit. Zo houd u het ongedierte weg! 

Preventiepakketten bij Kinnef

"Voorkomen is beter dan genezen" zegt men. Dit geldt ook zeker bij ongedierte. Daarom biedt Kinnef preventiepakketten aan die ervoor zorgen dat ongedierte weg blijft.  U kunt kiezen uit verschillende pakketten: basis, compleet of zorgeloos. Meer over ongediertepreventie leest u hier. Ideaal voor bedrijven! 

Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs in Zwolle. 

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties