Ga naar inhoud

Voorkom ongedierte in uw hotel

  • Professioneel, discreet, effectief en snel
  • Voorkom schade aan uw hotel
  • Uw gasten zien niet dat wij er zijn
  • Inclusief rapportages en digitale logboeken

Ongediertepreventie voor hotels

Een verblijf in uw hotel hoort natuurlijk een onvergetelijke, positieve ervaring te worden. Dan zit u niet te wachten op ongedierteoverlast, waarvan de schadelijke gevolgen niet te overzien kunnen zijn. Om plaagdieren buiten de deur te krijgen en daar te houden, is het zaak een professionele ongediertebestrijder op locatie te laten komen. Kinnef staat altijd voor u klaar. We werken professioneel, discreet, effectief, snel en zijn uiteraard op de hoogte van de meest recente wetgeving die geldt voor uw branche.

Schadelijke gevolgen van ongedierteplaag

Ongedierte waar hotels mee kampen, zijn voornamelijk muizen, vliegen, bedwantsen en kakkerlakken. Stuk voor stuk akelige dieren die behoorlijk wat schade toe kunnen brengen. Maar niet alleen op het gebied van hygiëne en daaruit voorkomende gezondheidsrisico’s. Ook kunnen ze schade veroorzaken aan voorraad, bekabeling en muren. Om nog maar te zwijgen over slechte klantreviews en inkomstenderving. Risicogebieden waar dit ongedierte zich vaak laat zien, zijn de keuken, restaurant, bar, hotelkamers, voorraad en de afvalplaats.

  • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
  • 24/7 bereikbaar
  • Periodieke controles
  • Wij werken discreet: uw gasten zien ons niet.

Ontdek onze gratis quickscan vandaag nog

Uiteraard hebben hotels de verplichting zich te houden aan de Nederlandse warenwet, en de daarin gestelde hygiëneregels na te leven. Onlosmakelijk hiermee verbonden is het opstellen van een ongediertepreventieplan. Daar kunnen wij u mee helpen. We hebben hiervoor twee pakketten ontwikkeld, in de vorm van het Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket. Ze staan in het teken van ongediertepreventie en, mocht dat nodig zijn, onmiddellijke bestrijding ter plaatse. We voeren onder andere meerdere keren per jaar inspecties uit, maken rapportages op en houden digitale logboeken bij. Meer weten? Vraag dan eens onze gratis quickscan aan voor bedrijven.

Al binnen 4 uur op locatie aanwezig

Wordt uw hotel op dit moment geteisterd door een ongedierteplaag? Neem dan direct contact met ons op, via het nummer 0341 - 26 54 30. Eén van onze deskundigen staat u dan te woord, om indien gewenst een afspraak te maken en/of advies te geven. We kunnen al binnen 4 uur ter plaatse zijn, waarmee ongediertebestrijding direct zal gebeuren. Is er sprake van minder spoed, dan kunt u ook ons online contactformulier gebruiken. We reageren op uw (aan)vraag binnen 1 werkdag.