Ga naar inhoud

Wat onze klanten over ons zeggen

Dit vinden onze klanten

In bakkerijen, restaurants, fabrieken, kantooromgevingen en bij mensen thuis. Overal waar ongedierte is of kan zijn komen we langs. Voor ongediertebestrijding én ongediertepreventie. Lees wat onze klanten vinden:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”

Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”

Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
"Kinnef heeft verschillende soorten ongedierte bestreden bij ons. Het fijne is de persoonlijke aanpak op maat gemaakt voor elke situatie. Naast de bestrijding wordt er altijd snel gereageerd en worden we geïnformeerd over hoe het voorkomen kan worden. Top dus!"

Vito Volp
Technisch Beheerder Tijdelijk Wonen, Amsterdam
“Wij werken al geruime tijd met Kinnef samen voor de bestrijding van ongedierte op onze terreinen. Ons bedrijf is gelokaliseerd in het industriële havengebied van Harderwijk, met veel water in de directe omgeving. Ook onze overdekte hallen zijn soms een trekpleister voor ongedierte. Kinnef zorgt voor een advies op maat, een gedegen plan van aanpak en goede controle. Vaak is periodieke controle afdoende. Maar als er opeens een uitbraak is, wordt er snel geschakeld. Zo hebben we het ongedierte binnen no-time weer onder controle. Wij zijn heel blij met de samenwerking.”

Wilma Vroege
Office manager Reukema Blocq & Maneschijn B.V., Harderwijk
Kinnef uit Ermelo heeft bij ons de dakgootroosters en de marter-vogelwering naar volle tevredenheid geplaatst. Er werd snel contact met ons opgenomen om een afspraak te maken om één en ander op te nemen. Niet lang daarna ontvingen wij de offerte. Na goedkeuring werd het werk binnen twee weken uitgevoerd. Wij hebben de contacten met Kinnef als prettig ervaren.

Wim van Schooten
Particulier
Snelle service en het meedenken met de klant staat bij Kinnef op de eerste plaats. Wij hebben last van vliegen gehad in onze showroom in Amersfoort. Dit is vakkundig opgelost door de medewerker van Kinnef. Wij raden dit bedrijf van harte aan!

Gertjan Koops
Eigenaar Badkamer Factory, Amersfoort
Vandaag hadden we een ongenodigde gast in onze winkel. We schrokken ons een hoedje toen deze rare vogel door onze winkel begon te vliegen en de brillen van het rek gooide. Gelukkig waren de heren van van der Linde binnen 10 minuten ter plaatse om deze vrolijke fladderaar met zachte hand naar buiten te werken. Mannen, hartelijk dan voor de snelle en uitstekende service!

Arie Tempel
Tempel Oogzorg
ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Kinnef; snel, prettig en professioneel. Na bijna een jaar ‘gehannes’ met allerlei niet-werkende (en dure) anti martermiddelen heb ik dit bedrijf in de arm genomen. De dag erna zijn er speciale dakprofielen geplaatst. Geen marter meer gehoord of gezien. Had ik veel eerder moeten doen maar ik kwam er pas achter na speuren op internet. Wellicht zou de gemeente hier meer bekendheid aan kunnen geven. Zou mensen een hoop ergernis, geld, tijd en nachtrust kunnen schelen...

L. Jansen
Particulier