Ga naar inhoud

Jaren ervaring in ongediertebestrijding en preventie

Ongediertebestrijding tot op de bron

Kinnef, een oud-hollands woord voor ongedierte, zorgt voor een grondige ongediertebestrijding bij particulieren en zakelijke klanten.  

Ongediertebestrijding moet grondig gebeuren. Anders komt het ongedierte vroeg of laat terug. Kinnef bestrijdt daarom niet alleen, maar zoekt de bron van het probleem op. Die pakken we vervolgens aan. Vervolgens zorgen we ook voor ongediertepreventie. Dit doen we door heel Nederland, voor bedrijven en particulieren.

Voor onbezorgd wonen


We zijn er natuurlijk ook voor particulieren. Of het nu gaat om papiervisjes, muizen of ratten, kakkerlakken of een wespennest. Met onze dienstverlening zorgen we dat u onbezorgd kunt wonen.

Voor continuïteit van uw bedrijf

Van bakker tot restaurant, van zorgorganisatie tot fabriek. Elk bedrijf is gebaat bij het weren van ongedierte. Om diverse redenen. Bakkerijen en restaurants moeten schoon werken, conform de eisen in de food. En met het ook op de klanten of gasten. Ook zorgorganisaties hebben te maken met hygiëne-eisen. Productiebedrijven moeten voorkomen dat de productie stokt vanwege doorgevreten bekabeling of een rat in de machine. Met onze dienstverlening dragen we bij aan continuïteit van uw bedrijf.

Effectief en discreet

We komen langs wanneer het u uitkomt. En zetten ons busje niet pal voor uw deur, met het oog op uw gasten, klanten of buren. Ook tijdens het werk zorgen we dat zij niets merken van onze aanwezigheid.

Vaste bestrijdingsmedewerker

U krijgt een vaste bestrijdingsmedewerker over de vloer. Deze medewerker kent uw bedrijfspand of huis, weet welke maatregelen al zijn genomen en kan dus heel efficiënt werken. Ook prettig: u hoeft maar één keer uw verhaal te doen.

Prettige servicetijden

We komen langs wanneer het u uitkomt. Bijvoorbeeld buiten de drukke momenten. Of buiten openingsuren van uw bedrijf. Geen onderbreking dus van de interne processen.

Duurzaam ondernemen

We vinden het belangrijk om het milieu te ontzien. Daarom doen we er alles aan om het gebruik van giftige stoffen te reduceren. Dat is natuurlijk ook in het belang van de mens. Integrated Pest Management (IPM) is dan ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Met praktische adviezen en regelmatige inspectie kunnen veel problemen worden voorkomen.