Ga naar inhoud

Snel af van de eikenprocessierups?

Eikenprocessierups bestrijden

Heeft u de eikenprocessierups gesignaleerd bij jou op particulier terrein? De eikenprocessierups veroorzaakt veel jeuk. Hevige irritatie aan de huid of aan de ogen kunnen voorkomen. Deze beestjes zitten in eikenbomen. De brandhaartjes laten snel los en veroorzaken klachten bij mens en dier. Heeft u ze gezien? Neem dan contact op met Kinnef.

Eikenprocessierups bestrijden: onze aanpak

 1. Contact
  1. Vermoed u dat u last hebt van de eikenprocessierups? Wacht dan niet af en neem contact op. Want hoe langer u wacht, hoe meer het er worden. We bepalen samen de urgentie. 
 2. Onderzoek
  1. We komen bij u langs. Allereerst onderzoeken we waar de eikenprocessierupsen zitten. We weten waar we op moeten letten en hebben een geoefend oog. We werken heel discreet. We kiezen altijd voor de meest effectieve en efficiënte aanpak met zo min mogelijk overlast. U kunt rekenen op onze discrete werkwijze. Uw klanten, gasten of buren merken niet dat we er zijn.
 3. Bestrijden
  1. We verwijderen de eikenprocessierups door deze weg te zuigen met een speciale zuiger. Dit is onschadelijk voor de omgeving doordat we de brandharen niet verspreiden. 

Snel af van eikenprocessierups? Bel ons vandaag nog!

 • 24/7 bereikbaar
 • We pakken óók de oorzaak aan
 • Discretie verzekerd