Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor supermarkten

  • Professioneel, discreet, effectief en snel
  • Voorkom schade aan uw voorraad en reputatie
  • Inclusief rapportages en digitale logboeken

Ongediertepreventie bij supermarkten

In supermarkten ligt veel voedsel opgeslagen. Denk aan het magazijn, winkelpaden met voorraad, de bakkerij, vleesafdeling en de afvalplaats. Daarmee heeft het automatisch ook een grote aantrekkingskracht op plaagdieren. Heeft u ze eenmaal binnen, dan is het zaak er liever gisteren dan vandaag vanaf te komen. Daarom is het van groot belang niet alleen te richten op ongediertebestrijding, maar vooral ook op preventie. Kinnef is dé professionele partner wanneer er sprake is van ongedierteoverlast.

Risico’s van ongedierte voor uw bedrijf

Om de voedselveiligheid ten volle te kunnen waarborgen, heeft iedere supermarkteigenaar volgens de hygiënecode van het CBL de verplichting om een goed hygiënebeleid te voeren. Ongediertepreventie is hier onlosmakelijk mee verbonden. Ongedierte waar u mee te maken kunt hebben als ondernemer, zijn muizen, kakkerlakken en vliegen. Deze dieren brengen niet alleen schade toe aan voedingsmiddelen, ze zijn ook verantwoordelijk voor het overdragen van ziektes. Knaagdieren kunnen ook verantwoordelijk voor het ontstaan van brandgevaar door kortsluiting bij knaagschade. En niet in de laatste plaats kan zelfs de toekomst van uw bedrijf op het spel staan.

  • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
  • 24/7 bereikbaar
  • Periodieke controles
  • Wij werken discreet: uw gasten zien ons niet.

Preventiepakketten op maat

Conform de eisen die gelden voor uw bedrijfsvoering bieden we preventiepakketten op maat aan. Hierbij houden we ons aan de certificeringen die gelden voor de foodindustrie. Een pakket bestaat uit onder andere periodieke inspecties. Elk van onze bezoeken wordt vastgelegd als rapportage in een digitaal logboek. Dit logboek houden we ook bij voor de eventueel plaatsgevonden ongediertebestrijding.

Deze pakketten, bestaande uit het Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket, bieden u daarnaast verschillende andere voordelen. Denk aan het mogelijk zijn van acute bestrijding binnen 4 - 8 uur en het niet doorberekenen van voorrijkosten. Wilt u voor uw bedrijf weten wat de mogelijkheden zijn, vraag dan onze gratis quickscan aan.

Direct ongediertebestrijding nodig? Kom in actie en bel ons

Maak vooral gebruik van de optie om 24/7 contact met ons te leggen. Dat kan via ons telefoonnummer 0341 - 26 54 30. Ook in weekenden en op feestdagen zijn we op deze wijze bereikbaar. Vult u liever ons contactformulier in bij hulp bij ongediertebestrijding of vragen hierover, dan reageren we binnen 1 werkdag.