Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor bakkerijen

  • Professioneel, discreet, effectief en snel
  • Voorkom schade aan uw bakkerij
  • Inclusief rapportages en digitale logboeken

Ongediertepreventie voor bakkerijen

Bakkerijen trekken helaas niet alleen maar mensen aan die de heerlijk geurende producten niet kunnen weerstaan. Ook plaagdieren worden er als een magneet door aangetrokken. Ongedierte in uw bakkerij wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen, vooral omdat het grote nadelige effecten kan hebben op uw bedrijf. Daarom schakelt u Kinnef in. Wij zorgen voor professionele en effectieve ongediertebestrijding, evenals preventie. We hebben uitsluitend gecertificeerde medewerkers in dienst, bieden u een discrete dienstverlening en zijn snel ter plaatse.

Problemen die ontstaan door ongedierteplaag

Ongedierte kunt u aantreffen op tal van verschillende plaatsen in uw bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn de werkplaats, opslagruimte, winkel, ruimte op en achter de ovens en de afvalplaats. De meest voorkomende plaagdieren die u hier aan kunt treffen, zijn muizen, kakkerlakken, meelmotten en graan- en broodkevers. Het is belangrijk dit probleem niet uit de hand te laten lopen, om meerdere redenen. Denk aan hygiƫnisch oogpunt, het lijden van voorraadverlies door knaagschade en uitwerpselen in het product en slechte reviews door ontevreden klanten. Hierdoor liggen ook reputatieschade en omzetverlies op de loer.

  • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
  • 24/7 bereikbaar
  • Periodieke controles
  • Wij werken ongezien

Laat ongediertepreventieplan voor u op maat samenstellen

Vanuit onze Nederlandse wetgeving is een bakkerij verplicht om een ongediertepreventieplan te hebben. Dit kan een hoop akelige problemen voorkomen, en bespaart u kosten. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we u speciale preventiepakketten aan. Dat houdt in dat u te allen tijde kunt profiteren van een compleet aanbod aan diensten, op maat gemaakt en tegen een aantrekkelijke prijs. Ons Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket vormen hier onderdeel van. Ze omvatten onder meer periodieke inspecties, bijhouden van digitaal logboek en rapportage conform certificeringen. Ook profiteert u van onze extra snelle bestrijdingsdienst in geval van nood. Vraag de gratis quickscan aan om de mogelijkheden voor uw onderneming te ontdekken.

24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor ongediertebestrijding

Direct ongediertebestrijding nodig voor uw bakkerij? Stel het telefonisch contact met ons opnemen niet uit. Onderneem onmiddellijk actie door te bellen naar 0341 - 26 54 30. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op dit nummer. Ook ons online contactformulier staat voor u klaar. Indien u hiervan gebruikmaakt, nemen we al binnen 1 werkdag contact met u op.