Ga naar inhoud

Professionele desinfectie

Sinds het coronavirus in maart 2020 zijn intrede maakte in Nederland, is het gebruik van desinfectiemiddel enorm gestegen. Dagelijks wassen we onze handen en gebruiken we desinfectie om het virus zoveel mogelijk tegen te houden. Maar desinfecteert u uw pand ook?

Desinfecteer uw kantoor of pand

In publieke ruimtes, zoals kantoren, sportcomplexen of scholen, blijven virusdeeltjes achter op de oppervlakten. Dit is gevaarlijk, want hierdoor kan het coronavirus zich sneller verspreiden. Daarom is het ontzettend belangrijk dat u uw pand grondig laat desinfecteren.

Waarom kiest u voor professionele desinfectie?

Een virus is hardnekkig van aard. Om het coronavirus zo snel mogelijk in te perken, is het van belang dat panden worden gedesinfecteerd. Veelgebruikte oppervlakten, zoals bureaus, koffiezetapparaten of toestellen, vangen veel virusdeeltjes op. Deze oppervlakten zijn in gemeenschappelijk gebruik, waardoor het virus de mogelijkheid heeft om te verspreiden onder bijvoorbeeld uw personeel, leerlingen of sporters.

Hoe werkt de desinfectiebehandeling?

Kinnef maakt gebruik van een vernevelaar om het desinfectiemiddel te verspreiden. Een vernevelaar zorgt ervoor dat het desinfectiemiddel in fijne microndeeltjes wordt verspreid. Dit werkt effectief tegen de bestrijding van virusdeeltjes op oppervlakten. 

Allereerst wordt het pand ontruimd. Het is belangrijk dat er geen mensen of voedselproducten in de ruimte zijn die behandeld wordt. Daarnaast moeten alle elektronische apparaten uitgeschakeld zijn.

Nu de ruimte is voorbereid, gaan onze medewerkers naar binnen om het pand te desinfecteren. Dit wordt zorgvuldig en met beleid gedaan. U bent er altijd van verzekerd dat wij het pand netjes én virusvrij achterlaten.

Desinfecteren van uw kantoorpand of sportcomplex

U kunt bij Kinnef terecht voor het desinfecteren van uw kantoorpand, sportcomplex, winkelpand of school. Het maakt niet uit wat voor pand u wilt desinfecteren, wij hebben de benodigdheden voor een grondige desinfectie.

Tot 99,9% van alle schimmels, virussen en bacteriën worden gedood door de professionele desinfectie van Kinnef. Een effectieve bestrijding van het coronavirus in uw pand.

Wat kunt u voorafgaand aan de desinfectie voorbereiden?

Voorafgaand aan de desinfectie, kunt u alvast wat zaken in uw pand voorbereiden. Zo kunnen onze medewerkers sneller aan het werk en kunt u sneller het pand weer binnentreden.

  1. Om een veilige behandeling te verzekeren, dienen de volgende stappen uitgevoerd te worden:
  2. Er mogen geen mensen aanwezig zijn in de ruimte;
  3. Er mogen geen voedselproducten of medicijnen aanwezig zijn in de ruimte;
  4. Alle elektronische apparaten dienen uitgeschakeld te zijn;
  5. Verwijder papier en ander materiaal dat niet vochtig mag worden;
  6. Verwijder producten die in aanraking komen met voedselproducten;
  7. Schakel de brandalarmindicatoren uit door middel van een beschermkap of door het systeem centraal uit te schakelen.

Uw pand is na de desinfectiebehandeling niet toegankelijk. Afhankelijk van de ventilatie, kunt u grofweg 1 uur na het vrijgeven van het pand het gebouw weer veilig betreden.

Professionele desinfectie door Kinnef

Heeft u interesse in een professionele desinfectie van uw pand door Kinnef? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons online contactformulier. Wij zullen zo spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden van een desinfectie te bespreken. Op naar een veilig pand!

Vraag een gratis quickscan aan!