Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor vleesverwerkende industrie

  • Professioneel, discreet, effectief en snel
  • Voorkom schade aan uw vleesverwerkingsbedrijf
  • Inclusief rapportages en digitale logboeken

Ongediertepreventie in de vleesverwerkende industrie

In de vleesverwerkende industrie kampen met ongedierteoverlast, dat wil niemand. Toch kan het gebeuren. Dan is het goed om te weten dat er gelukkig een ongediertebestrijder is met specialistische kennis om direct te kunnen benaderen. Kinnef helpt u graag met het oplossen van het probleem door het bij de bron aan te pakken. We beschikken over alle kennis en ervaring en werken conform de voor uw branche bekende certificeringen.

Problemen veroorzaakt door ongedierte

Plaagdieren waar u mee te maken kunt krijgen, zijn voornamelijk muizen, ratten en vliegen. U kunt ze niet alleen aantreffen op de locatie waar afvalverwerking plaatsvindt, maar ook op tal van andere plekken. Denk aan bij binnenkomst van de goederen, productie en expeditie. De problemen die ze veroorzaken kunnen omvangrijk zijn. Ze zijn mogelijk van grote invloed op de hygiëne en zorgen voor knaagschade en derving. Ook het stilstaan van de productie door defecte machines kan een grote kostenpost met zich meebrengen.

  • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
  • 24/7 bereikbaar
  • Periodieke controles
  • Wij werken discreet: uw gasten zien ons niet.

Ongediertepreventieplan op maat nodig? 

Op het gebied van plaagdierbeheersing is er vaak sprake van aanvullende certificeringen als er geleverd wordt aan supermarkten. Het gaat dan om certificaten als FSSC22000, BRC of IFS Food. Voor het opstellen van een ongediertepreventieplan houden we hier uiteraard rekening mee. U heeft bij ons de keuze om een op maat gemaakt preventiepakket af te nemen. Dit ontzorgt en biedt u de zekerheid dat ongedierte wegblijft. Indien toch aanwezig, zorgen we voor acute bestrijding. Kies hiervoor uit ons Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket. Om vrijblijvend te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen, vraagt u onze gratis quickscan aan.

We staan 24 uur per dag voor u klaar

Heeft u op dit moment te maken met ongedierte? Wacht dan zeker niet langer met het opnemen van contact via ons nummer 0341 - 26 54 30. Voor u het weet loopt het probleem dusdanig uit de hand, dat de gevolgen groot zijn. Omdat we een optimale dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan, zijn we 24/7 bereikbaar. Bij minder spoed is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier. Vul deze compleet in en verstuur het vervolgens online. Binnen één werkdag heeft u van ons een reactie.