Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor onderwijsinstellingen

  • Professioneel, discreet, effectief en snel
  • Voorkom schade aan uw onderwijsinstelling
  • Inclusief rapportages en digitale logboeken

Ongediertepreventie voor onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen horen veilige plaatsen te zijn voor zowel docenten, medewerkers en natuurlijk de kinderen zelf. Helaas kan ook hier een ongedierteplaag ontstaan. Het is immers een locatie waar veel mensen werken, spelen, leren en eten, en een besmettingshaard is voor plaagdieren. Hierdoor kan de hygiëne in gevaar komen. Kinnef levert specifieke, gerichte ongediertebestrijding in het geval van overlast. Niet alleen zijn we 24/7 bereikbaar, ook kunnen we al binnen 4 uur op de betreffende locatie aanwezig zijn.

Bekende ongedierte-risicolocaties

Met name in de onderwijssector is het erg belangrijk om bewust te zijn van de risico’s van een ongedierte-uitbraak. Dat geldt niet alleen voor de kantine. Ook de BSO-hoek, voorraadruimte, afvalplaats en de klassen zelf kunnen getroffen worden. Het gaat dan in de meeste gevallen om plaagdieren als muizen, mieren en vliegen. Om niet alleen het aanwezige ongedierte te laten bestrijden maar ook de rest buiten de deur te houden, is een preventieplan aan te raden.

  • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
  • 24/7 bereikbaar
  • Periode controles
  • Wij werken ongezien

Vraag de gratis quickscan aan

U kunt ongedierte in uw onderwijsinstelling voorkomen door het afnemen van een speciaal op maat gemaakt preventiepakket. Deze hebben we beschikbaar in de vorm van het Compleet Pakket en Totaal Pakket. Ze bestaan onder meer uit periodieke inspecties van minstens 6 - 8 keer per jaar en het nemen van preventieve maatregelen. Ook profiteert u altijd van acute ongediertebestrijding, mocht dat nodig zijn. Een totaalpakket dus, waardoor alle aandacht weer uit kan gaan naar het onderwijzen van de kinderen. Om erachter te komen wat we precies voor u kunnen betekenen, vraagt u de gratis quickscan aan.

Direct een afspraak inplannen? Dat kan!

Heeft u direct hulp nodig bij ongediertebestrijding in uw onderwijsinstelling, neem dan contact met ons op via 0341 - 26 54 30. Wacht hier niet mee, maar kom gelijk in actie. U maakt automatisch kennis met één van onze deskundige medewerkers, die u graag verder helpt. Het inplannen van een afspraak op uw locatie is ook mogelijk door gebruik te maken van het online contactformulier. Laat uw bericht samen met de gevraagde gegevens achter en we nemen al binnen 1 werkdag contact met u op.