Ga naar inhoud

Ongediertepreventie voor gemeentes

  • Discrete dienstverlening
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Preventieve maatregelen (IPM)
  • Rapportage conform certificeringen

Ongediertepreventie voor Gemeentes

Voor gemeentes is het bezigzijn met ongediertebestrijding erg belangrijk. Niet alleen met het oog op de volksgezondheid, hygiëne en schade aan infrastructuur, maar ook qua het algemeen welbevinden van de inwoners. Kinnef heeft alle benodigde kennis en ervaring in huis om u van dienst te zijn met bestrijding alsook preventie. U kunt ons 24 uur per dag bereiken indien onze deskundige hulp gewenst is.

Ongedierteoverlast en de gevolgen ervan

U kunt als gemeente te maken krijgen met ratten die vanuit het riool woonwijken binnenkomen. Ze zorgen hier mogelijk niet alleen voor veel overlast, ook liggen gezondheidsrisico’s op de loer. Ratten zijn immers grote ziekteverspreiders. Denk aan salmonella, de ziekte van Weil en de E.Coli-bacterie. Ook gemeentewerven kunnen ten prooi vallen aan dit ongedierte, net als aan muizen en andere plaagdieren. Datzelfde geldt voor een eventueel aanwezige grootkeuken en restaurant in het gemeentehuis / stadhuis zelf. In dit laatste geval gelden hiervoor de regels van de warenwet, waar het bezitten van een ongediertepreventieplan deel van uitmaakt.

  • Wij komen langs op afspraak en wanneer het nodig is
  • 24/7 bereikbaar
  • Periodieke controles
  • Wij werken ongezien

Kies uit onze preventiepakketten als u houdt van zekerheid

We maken het voor u mogelijk om een speciaal op maat gemaakt preventiepakket bij ons af te nemen. Dat houdt in dat u maandelijks een bepaald bedrag investeert in ruil voor een heel pakket aan preventie- en bestrijdingsmaatregelen. Denk aan een periodieke inspectie, die een aantal keren per jaar plaatsvindt. Hiermee bieden we u de zekerheid dat bestreden ongedierte ook wegblijft, of anders direct wordt aangepakt. Rapportage is niet alleen digitaal in te zien in de vorm van een logboek, ook is het conform de eisen van eventuele certificeringen. Denk aan HACCP, AIB en IFS. Vraag vandaag nog de gratis quickscan aan om te ontdekken welk pakket het beste bij uw gemeente past.

Neem telefonisch contact met ons op

Wilt u meer weten over ongediertebestrijding in uw gemeente? Of plant u het liefst direct een afspraak in met één van onze deskundigen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0341 - 26 54 30. Het invullen van ons digitale contactformulier is ook een mogelijkheid. Wacht bij het ervaren van ongedierteoverlast in elk geval niet totdat het probleem (verder) uit de hand loopt.