Ga naar inhoud

Vogels weren

Heeft u last van duiven, meeuwen, kraaien of andere vogels? Vogels kunnen voor veel overlast zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de uitwerpselen, maar ook geluidsoverlast en ziektekiemen die ze verspreiden.

Er zijn diverse methodes om vogels te weren. Veel gebruikt zijn de duivenpinnen. We zien deze vooral veel in de binnensteden rondom horecagelegenheden. Op balkons en rondom ornamenten op monumentale panden ziet men vaak netten. Minder bekend maar zeker zo diervriendelijk en effectief zijn oplossing als een laser of birdfree.

Wilt u graag een blijvende oplossing tegen de vogeloverlast. Bel ons voor een afspraak. We denken graag met u mee om samen tot een passende oplossing te komen.

Duiven, meeuwen of kauwtjes?

We gaan de uitdaging graag aan. Ieder beestje vraagt om een andere oplossing. Zo plaatsen we bij overlast onder de dakpannen speciaal ontwikkelde aluminium profielen. Is er veel duivenoverlast op het balkon. Dan kunnen brandwerende netten of vogelpinnen een goede oplossing zijn. Liever geen pinnen, dan hebben we een mooie oplossing met birdfree (kleine schoteltjes met een middel waardoor de duiven wegblijven).

Vogeloverlast: onze aanpak

 1. Contact
 2. Onderzoek
 3. Offerte
 4. Plaatsen weringsmaatregelen

  Snel van de vogeloverlast af? Bel ons vandaag nog!

  • Gecertificeerd personeel
  • Snelle service
  • Oplossing op maat
  • We pakken de overlast bij de bron aan