Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Amersfoort

 • Bestrijding én preventie
 • Voor bedrijven en particulieren in Amersfoort
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Heeft u last van ongedierte en woont u in Amersfoort? Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder die dit probleem voor u aanpakt? Iemand die u ook adviseert en maatwerk levert? Bel dan met Kinnef Amersfoort: wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Amersfoort! Wij bestrijden: 

  Ook kunt u ons inzetten voor ongediertepreventie. We zorgen dan dat het ongedierte ook wegblijft. 

  Zo pakken wij ongedierte in Amersfoort aan:

  1.Neem contact op met Kinnef

  Ervaart u last van ongedierte? Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Het beste kunt u ons bellen (0341 – 26 54 30) of een Whatsapp berichtje (06 – 11 39 29 55) sturen. In overleg bepalen we de urgentie van het probleem. We komen vervolgens zo snel mogelijk bij je langs.

  2. Inspectie en advies

  Als we bij uw huis of pand in Amersfoort zijn, gaan we deze grondig inspecteren. We speuren naar de oorzaak van het ongedierte. U krijgt van ons advies over de beste aanpak om zowel de overlast als de oorzaak te bestrijden. Ook gaan we bepalen hoe we het ongedierte in de toekomst gaan voorkomen. 

  3. Aan de slag

  Wij vragen altijd eerst akkoord over de aanpak die wij voor ogen hebben. Als u ons akkoord hebt gegeven, gaan we aan de slag met ongedierte bestrijden. Wat wij doen is altijd maatwerk. Elke situatie is namelijk weer anders en elk ongedierte vraagt om een eigen aanpak. We kiezen altijd voor de meest effectieve en efficiënte aanpak die voor zo weinig mogelijk overlast zorgt. We werken discreet, dus je klanten, gasten of buren merken niet eens dat wij er zijn. 

  4. Wij pakken de bron aan

  We hebben het ongedierte bestreden en u wilt natuurlijk niet dat het ongedierte weer terugkomt. Daarom pakken wij altijd de bron aan. Als het even kan nemen we direct maatregelen. Denk aan een afdichting met gaas of het plaatsen van roosters. Wij adviseren u ook wat u zelf het beste kunt doen om in de toekomst ongedierte te voorkomen. 

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties