Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Arnhem

 • Bestrijding én preventie
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Voor bedrijven en particulieren in Arnhem
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding in Arnhem

Hoe sneller u van het ongedierte af bent, hoe beter! Dat snapt Kinnef- Arnhem. Met een discrete aanpak wordt ongedierte bij u op locatie in Arnhem of andere plaatsen in de buurt zo snel mogelijk bestreden. Doordat wij voor zakelijke klanten 24 uur per dag bereikbaar zijn, zorgen wij dat u elk moment van de dag contact met ons kan opnemen.  Zo bent u zo snel mogelijk van het ongedierte af.

Voorkomen is beter dan genezen luidt het gezegde. Daarom verlenen wij een preventieservice waarbij periodiek wordt gecheckt of uw ruimte nog ongediertevrij is. Meer informatie over ongediertepreventie? Bekijk onze preventiepagina.

Last van ongedierte in Arnhem? 

Kinnef Arnhem heeft ervaring en kennis in huis om allerlei soorten ongedierte te bestrijden. Zo bestrijden wij: 

  Op zoek naar de bron van ongedierte in Arnhem

  We bepalen samen met u de urgentie van het probleem. Zo kunnen we in overleg inschatten wat het beste moment is om bij u langs te komen.

  Bij het bezoek wordt elke hoek van de ruimte grondig onderzocht om tot de oorzaak te komen. Wij staan namelijk voor een werkwijze die de bron aanpakt. Alleen dan wordt ongedierte écht goed bestreden.

  Ongediertebestrijding Arnhem: werken met expertise

  Elke situatie is weer anders: dit weten wij uit ervaring. Daarom adviseren wij u van tevoren over de concrete aanpak die nodig is op basis van uw situatie. Zo weet u precies wat u te wachten staat en staat u niet voor verrassingen. Met uw goedkeuring gaan we aan de slag met het bestrijden en voorkomen van ongedierte. 

  Ongedierte brengt al genoeg narigheid met zich mee, daarom wordt er zo discreet mogelijk te werk gegaan. We blijven geheel uit het zicht voor zowel uw buren als ,indien van toepassing, klanten in Arnhem.

  Kinnef: wij staan voor u klaar!

  Als de bestrijding is afgerond, werken we direct ook de nodige maatregelen om ongedierte te voorkomen. Zo kunt u erop vertrouwen dat ongedierte weg is én blijft. Aan de slag? Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

  Neem contact met ons op!

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties