Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden met stoom

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd
  • Bestrijding met stoom

Bedwantsen bestrijden met stoom

Word je wakker met jeukende rode bultjes op je lichaam? Dit kunnen bedwantsen zijn. Bedwantsen – ook wel bed bugs of wandluis genoemd – verstoppen zich meestal in je slaapmatras of elders in de slaapkamer. Vermoed je bedwantsen? Neem direct contact op om erger te voorkomen. We hebben een effectieve methode om bedwantsen te bestrijden. Dit doen we namelijk met stoom. Dit is een effectieve en veilige methode om van bedwantsen af te komen.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn heel kleine insecten van 4 tot 5 mm. Met hun platte lijf kruipen ze door de kleinste kiertjes. Bedwantsen komen af op lichaamswarmte, vooral tijdens het slapen. Door je te bijten, zuigen ze bloed op. Je vindt ze in bijvoorbeeld hotels, vakantiewoningen en jeugdherbergen. Achter plinten, in spleetjes in de muur of in je matras.

Bedwantsen herkennen

Het is lastig om te achterhalen of het inderdaad gaat om bedwantsen. Enkele symptomen:

  • Rode huid, zwellingen en jeuk
  • Rode vlekken op je matras, lakens of kussens
  • Zwarte uitwerpselen in en om het bed
  • Vervellingshuidjes
  • Witte eitjes (heel lastig te zien met het blote oog)

Bedwantsen bestrijden met stoom: zo doen we dat

Stap 1: neem contact met ons op

Vermoed je dat je last hebt van bedwantsen? Wacht dan niet af en neem contact op. Want hoe langer je wacht, hoe meer het er worden. Kinnef plaagdiermanagement is 24 / 7 bereikbaar.  We komen zo snel mogelijk bij je langs. Dit overleggen we altijd met jou, want het moet ons beide uitkomen. 

Stap 2: onderzoek

We komen bij je langs. Allereerst onderzoeken we of het inderdaad gaat om bedwantsen. We weten waar we op moeten letten en hebben een geoefend oog. Dit pakken we discreet aan. We kiezen altijd voor de meest effectieve en efficiënte aanpak met zo min mogelijk overlast. Je kunt rekenen op onze discrete werkwijze. Je klanten, gasten of buren merken niet dat we er zijn.

Stap 3: bestrijden met stoom

Bedwantsen bestrijden we met gif, maar er zijn situaties waarin een bestrijding met stoom de voorkeur heeft. Door te bestrijden met stoom, verhitten we kieren. Dit doen we in lastige situaties én als de bedwantsen resistent blijken tegen insecticide.

Door de stoom worden de bedwantsen blootgesteld aan extreme hitte. Dat vinden ze niet fijn. Het voordeel van stoom, is dat we ook spullen kunnen behandelen waar je geen gif op wilt hebben. Denk aan je matras en meubelen. Stoom heeft onze voorkeur: door de hitte willen de bedwantsen wegkruipen waardoor ze zichzelf laten zien. Hierdoor kunnen we de vluchtende bedwantsen bestrijden.

Na de bestrijding geven we je praktische tips bedwantsen in het vervolg te voorkomen. 

Laat de bedwantsen bestrijden met stoom. Neem contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk bij je langs. 

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties