Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Apeldoorn

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Apeldoorn
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Apeldoorn

Bedwantsen kunnen zich in razend tempo vermenigvuldigen. Wat begint met slechts enkele beestjes, kan dus al snel uitgroeien tot een ware plaag. Het tijdig de bedwantsen bestrijden in Apeldoorn voorkomt dat het probleem uit de hand loopt. Wordt ook uw nachtrust verstoord door dit ongedierte doordat u wakker wordt met rode zwellingen die erg jeuken? Dan is de eerste stap die u dient te zetten het inschakelen van Kinnef, ook wanneer u twijfelt of er daadwerkelijk sprake is van bedwantsen. Voor bedwantsen bestrijden in Apeldoorn staan we 24/7 tot uw dienst.

Ga om deze redenen niet zelf aan de slag met bedwantsen bestrijden in Apeldoorn

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, heeft de aanwezigheid van bedwantsen niets te maken met het wel of niet netjes zijn. Dit ongedierte geeft enkel de voorkeur aan plekken waar mensenbloed te vinden is, waardoor bijvoorbeeld hotels vaak kampen met een bedwantseninvasie. Zelfs al haalt u de voedselbron weg, dan nog kunnen ze gemakkelijk een jaar overleven. Ook het zelf aan de slag gaan met een spuitbus is niet effectief. De beestjes kunnen zich namelijk werkelijk overal bevinden. Denk aan stopcontacten, meubels, tapijten, kieren in de muur, etc. Aangezien één bedwants al 8 eitjes per dag kan leggen, is het overslaan van een enkel beestje al genoeg om de plaag te doen voortduren. Kies dus altijd voor op professionele wijze de bedwantsen bestrijden in Apeldoorn.

Laat u door ons compleet ontzorgen

Tegenwoordig kan het als slaapaccommodatie hebben van bedwantsen desastreuze gevolgen hebben. Een slechte online recensie is zo geplaatst, net als een schadelijk social mediabericht. Binnen zeer korte tijd kan dit een grote groep mensen bereikt hebben. Om inkomstenderving als gevolg hiervan te voorkomen, is ons advies beslist om een preventiepakket op maat bij ons af te nemen. Preventieve maatregelen, periodieke inspecties en binnen 4 uur de bedwantsen bestrijden in Apeldoorn bij een plaag zijn enkele van de zekerheden die u hiermee van ons krijgt. Vraag nu een gratis bedrijfsbezoek en kennismaking aan om de mogelijkheden te bespreken, middels het quickscan-pakket.

Beste serviceverlening start met eerste contactmaking

Iedereen die last heeft van bedwantsen wil daar uiteraard liever gisteren dan vandaag vanaf. Wacht niet af hoe de plaag zich ontwikkelt, maar onderneem gelijk actie. Bel ons direct via nummer 0341 26 54 30. Ook kunt u ons te allen tijde bereiken middels het online contactformulier, of door het sturen van een e-mail. Wij zorgen er dan voor dat u binnen één werkdag antwoord krijgt. Het moeten kiezen voor bedwantsen bestrijden in Apeldoorn is al akelig genoeg. Wij zorgen ervoor dat u hier een prettige ervaring aan overhoudt.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties