Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Barneveld

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Barneveld
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Barneveld

Heeft u te maken met bedwantsen, dan is het belangrijk hier iets tegen te doen. Gebeurt dit niet, dan groeit het probleem al snel uit tot een plaag. Zo legt slechts één bevruchte bedwants al tot 8 eitjes per dag. Mede daarom is bedwantsen bestrijden in Barneveld van essentieel belang. Hiervoor is het inschakelen van professionele hulp aan te raden, in de vorm van Kinnef. Wij zorgen ervoor dat u op zeer korte termijn van het probleem af bent, waardoor eventuele gebroken nachten verleden tijd zijn.

Hotelkamer controleren op bedwantsen kan problemen voorkomen

Bedwantsen zijn niet alleen in bed te vinden, maar houden ook van kiertjes in muren, houten meubels en verschuilen zich achter plinten. Een plaag ontstaat doorgaans na bijvoorbeeld een hotelbezoek. Controleer daarom altijd eerst het bed van uw tijdelijke verblijfplaats. Dat gaat om feitelijk al het meubilair, van bed tot stoelen en kasten. Een korte maar grondige inspectie op de aanwezigheid van bedwantsen, huidvelletjes, eitjes en/of bloed maakt al veel duidelijk. Heeft u toch de bedwantsen helaas ongewild mee naar huis genomen, dan is de bedwantsen bestrijden de enige optie.

Preventieplan op maat nodig? Bestel onze gratis quickscan

De aanwezigheid van bedwantsen is voor iedereen bijzonder vervelend, van particulier tot de accommodatie zelf waar de besmetting opgelopen is. In dat laatste geval kan dit ongedierte ook zorgen voor andere schadelijke effecten, zoals inkomstenderving. Omdat voorkomen een beter idee is dan bedwantsen bestrijden in Barneveld introduceren we u graag met onze drie preventiepakketten. Eén daarvan is onze gratis en vrijblijvende quickscan. Neemt u dit af, dan spreken we een bezoek van uw bedrijf met u af, waarbij een deskundige van ons u voorziet van advies op maat. Het direct bestellen van het Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket behoort uiteraard ook tot de opties.

Met spoed bedwantsen bestrijden in Barneveld? Wij staan 24/7 voor u klaar

Bedwantsen gaan ’s nachts op zoek naar mensenbloed en laten op het lichaam jeukende, rode bultjes achter. Reden genoeg dus om bedwantsen bestrijden in Barneveld niet te lang uit te stellen, omdat het anders van kwaad tot erger wordt. Heeft u een probleem dan is lang wachten op hulp bij ons niet aan de orde. Een professional kan al binnen 4 uur aanwezig zijn voor bestrijding. Heeft u advies nodig, ook dan staan we graag voor u klaar. Neem contact op via het telefoonnummer 0341 26 54 30, mail ons, of vul online het contactformulier in.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties