Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Beekbergen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Beekbergen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Beekbergen

Een bedwantsprobleem in huis kan behoorlijk vervelende gevolgen hebben. Zo is algemeen bekend dat de beestjes veelal pas worden opgemerkt zodra ze zich tegoed doen aan menselijk bloed, waar ze van leven. Dat kan naast jeuk, in bepaalde gevallen ook voor ernstigere gezondheidsproblemen zorgen, zoals bloedarmoede. Reden te meer dus om bedwantsen serieus te nemen. Kies bij een plaag daarom altijd voor professioneel bedwantsen bestrijden in Beekbergen, uitgevoerd door Kinnef.

Voorzorgsmaatregelen nemen beperkt risico op ontstaan bedwantsenplaag

Bedwantsen zijn de veroorzakers van een in een rap tempo steeds groter groeiend probleem, onder meer te wijten aan toenemende internationale reizen. Daardoor is bedwantsen bestrijden in Beekbergen steeds vaker noodzakelijk. Het ongedierte is veelal te vinden in slaapaccommodaties, zoals hotels. Met hygiëne heeft het niets van doen. Wel zijn er enige voorzorgsmaatregelen te nemen om het ongewild mee naar huis reizen tegen te gaan. Een inspectieronde van de kamer kan al veel duidelijkheid scheppen. Zet uw koffer niet op bed bij een verdenking en laat uw spullen er zoveel mogelijk in zitten. Vraag indien mogelijk om een andere kamer. Stop bij thuiskomst buiten de kleding in vuilniszakken voordat u het mee naar binnen neemt, en was het vervolgens op minimaal 60 graden.

Bedwantsen bestrijden in Beekbergen voor ondernemers

Tijdig bedwantsen bestrijden in Beekbergen zodra er sprake is van een probleem, is ook voor ondernemers die een besmette accommodatie hebben van groot belang. Om dit probleem in de toekomst te voorkomen, is het afnemen van een preventiepakket een goede stap in de juiste richting. Daarmee beperkt u het risico dat er een bedwantsenplaag ontstaat. En mocht bedwantsen bestrijden in Beekbergen toch nodig zijn, dan bent u in elk geval verzekerd van de beste effectieve en adequate aanpak. U heeft de keuze uit het Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket. Voor slechts een klein maandelijks bedrag profiteert u van frequente periodieke inspecties, preventiemaatregelen, het bijhouden van een digitaal logboek en het zeer snel ter plaatse zijn in geval van nood. Vraag eerst eens gratis de quickscan aan.

Direct deskundige nodig? Bel met de spoedlijn

Meer te weten komen over bedwantsen bestrijden in Beekbergen, of wilt u direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op via 0341 26 54 30. We zijn 24/7 bereikbaar, ook op feestdagen. Vult u liever ons contactformulier in, dan kan dat uiteraard ook, evenals het sturen van een e-mail. U ontvangt dan binnen één werkdag een bericht terug.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties