Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Deventer

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Deventer
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Deventer

Weinig is zo vervelend als het hebben van bedwantsen in uw huis. Dit ongedierte laat zich namelijk maar moeilijk weer de deur uit jagen. Overdag houden ze zich veelal schuil achter plinten, kieren in de muur en bijvoorbeeld in nachtkastjes. Zelf de bedwantsen bestrijden in Deventer is meestal een onbegonnen zaak. Hiervoor heeft u de deskundigheid inclusief de juiste middelen nodig van een professionele ongediertebestrijder. Kinnef zorgt ervoor dat we u niet alleen snel en effectief van het probleem afhelpen, ook hebben we klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven als het gaat om bedwantsen bestrijden in Deventer.

Bedwantsen liften mee vanaf vakantieadres. Zo voorkomt u dat ze in huis terechtkomen

Een bedwantsenplaag in huis ontstaat meestal na een bezoek aan een hotel of ander vakantieverblijf. Veel voorkomende klachten zijn het ontstaan van jeuk en rode zwellingen. Ook kunt u bloedspoortjes in uw bed ontdekken, ontstaan door de beten van deze wants. Bij thuiskomst een plaag voorkomen en bedwantsen bestrijden in Deventer mogelijk overbodig te maken, is het raadzaam uw kleding goed af te sluiten in een vuilniszak. Stop de kleding bij thuiskomst vervolgens direct in de wasmachine, en stel deze in op een hoge temperatuur. Ook het buiten goed schoonmaken van de koffer met heet water is belangrijk. Vergeet de kieren niet!

Speciaal voor bedrijven: financiële malaise voorkomen met preventiepakket

Hulp inschakelen voor bedwantsen bestrijden in Deventer is niet alleen voor particulieren mogelijk, ook bedrijven staan we graag terzijde. Denk aan gastenverblijven, die financieel flink te lijden hebben als er sprake is van een plaag. Ook aantasting van de goede naam kan door bijvoorbeeld negatieve recensies een mokerslag betekenen. U kunt, zoals al vele van onze klanten doen, gebruikmaken van onze preventiepakketten.

Door op regelmatige basis periodieke inspecties uit te voeren en u te voorzien van deskundig preventieadvies, voorkomt u dat een eventuele besmetting snel uit de hand loopt. En ontdekken we dat bedwantsen bestrijden in Deventer toch nodig is, dan voeren dat dat direct uit. Vraag eens de gratis quickscan aan om onze deskundige hulp in de praktijk te ervaren.

Na telefoontje al binnen 4 uur bedwantsen bestrijden in Deventer

Bedwantsen bestrijden in Deventer op een effectieve en adequate manier is belangrijk. Schakelt u daarom vandaag nog de hulp in van Kinnef. Neem telefonisch contact met ons op bij urgente of minder urgente situaties op nummer 0341 26 54 30. Ook het invullen van ons contactformulier is mogelijk. We nemen dan binnen één werkdag contact met u op om een eventuele afspraak in te plannen.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties