Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Ede

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Ede
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Ede

Weinig is zo belangrijk als het ervaren van een goede nachtrust. De aanwezigheid van bedwantsen kan dit ernstig verstoren. Zelf de beestjes proberen te bestrijden, dat is erg moeilijk. Ze kunnen namelijk op uiteenlopende plekken aanwezig zijn. Denk aan het matras, kieren in muren, stopcontacten, achter het behang, oude meubels, kleding en gordijnen. Wat u dan nodig heeft, is Kinnef. Wij zijn gespecialiseerd in bedwantsen bestrijden in Ede en zorgen ervoor dat u op professionele wijze verlost raakt van dit ongedierte.

Bedwantsplaag voorkomen

Heeft u pas last van bedwantsen sinds u een paar dagen weg bent geweest en vakantie gevierd hebt op een ander adres? Dan is de kans groot dat u ze vanuit daar ongemerkt mee heeft genomen. De diertjes worden bijvoorbeeld vaak aangetroffen in hotels en vakantiehuisjes. Het is daarom zinvol om voordat u zich in de ruimte installeert, het goed te inspecteren. Ook de geur verraadt al veel. Hangt er een vies zoete geur, dan kan dat al reden tot zorg zijn. Het geheel voorkomen van bedwantsen is echter lastig. Het zijn goede verstoppers. Gelukkig is bedwantsen bestrijden in Ede altijd mogelijk.

Ontdek onze preventiepakketten op maat

Bedwantsen zijn niet alleen voor particulieren een probleem, ook voor professionele slaapaccommodaties is dit uiterst vervelend. Is er namelijk sprake van een plaag, dan loopt u het risico dat het onderkomen tijdelijk gesloten moet worden om de bedwantsen te bestrijden in Ede. Dat levert al snel inkomstenderving op. Om dit soort situaties voor te zijn, hebben we preventiepakketten ontwikkeld. Dat houdt in dat u diverse malen per jaar een inspecteur van ons over de vloer krijgt, die onderzoekt of er sprake is van ongedierte. Indien dat het geval is, wordt er direct overgegaan op bedwantsen bestrijden in Utrecht. Geïnteresseerd? Ontdek bijvoorbeeld eens onze gratis quickscan op geheel vrijblijvende basis.

Direct bedwantsen bestrijden in Ede? Wij staan 24/7 paraat

Sowieso is discretie verzekerd indien u contact met ons opneemt. Uw buren zullen het niet merken indien we overgaan op bedwantsen bestrijden in Ede. Wilt u hier meer over weten, of direct een afspraak maken? Hiervoor is ons telefoonnummer 0341 26 54 30 dag en nacht beschikbaar, elke dag van het jaar. Het is mogelijk dat we al binnen 4 uur bij u de behandeling starten. Voor minder urgentie is ons contactformulier ook eenvoudig in gebruik. In dat geval nemen we binnen één werkdag met u contact op.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties