Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Ermelo

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Ermelo
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Ermelo

Vermoedt u dat u te maken heeft met bedwantsen? Wordt u ’s nachts wakker met onverklaarbare jeukende bultjes en vindt u allerlei zwartkleurige zwarte puntjes en bloedvlekjes op uw matras? Dan is de kans groot dat u inderdaad kampt met dit ongedierte. Kom in contact met Kinnef, expert op het gebied van ongediertebestrijding. Wij zorgen ervoor dat u snel weer aan uw nachtrust toekomt, door de bedwantsen te bestrijden in Ermelo. We werken snel, discreet en uiterst professioneel.

Bedwantsen reizen mee vanaf vakantieadres

Heeft u eenmaal bedwantsen in uw huis, dan is het moeilijk om er weer vanaf te komen. Om het risico op het aantreffen van deze diertjes zo klein mogelijk te maken, zodat bedwantsen bestrijden in Ermelo noodzakelijk is, is het belangrijk om te weten waar ze precies vandaan komen. De diertjes zijn veelal te vinden in onder meer hotels, B&B’s en vakantiewoningen. Locaties waar veel mensen gebruikmaken van de slaapmogelijkheden. Controleert u bij het inchecken de kamer op aanwezigheid van de bedwants, bijvoorbeeld door de aanwezige geur in u op te nemen. Bedwantsen laten namelijk een weeïge amandelgeur achter. Onderwerp verder matras, nachtkastjes en plinten aan een inspectie.

Heeft preventie uw voorkeur? Kies voor gratis quickscan

Faciliteert u een accommodatie waar kamerverhuur deel van uitmaakt, en wilt u een ongedierteplaag voorkomen? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van onze preventiepakketten. We voeren dan met regelmaat inspecties uit om de aanwezigheid ervan voor te zijn. Mochten we bedwantsen ontdekken, dan gaan we direct tot bedwantsen bestrijden in Ermelo over. Er vindt rapportage plaats conform de gestelde certificeringen, we houden een digitaal logboek bij en u profiteert van aanvullende extra’s. Kies voor het Compleet Pakket, Zorgeloos Pakket, of bestel gelijk de gratis quickscan.

Bedwantsen bestrijden in Ermelo kan al binnen 4 uur

Is nóg een onderbroken nacht voor u geen optie? Voor bedwantsen bestrijden in Ermelo kunnen we al binnen 4 uur ter plaatse zijn. Laat de bedwantsen niet uw slaapkamer overnemen, en bel ons gelijk indien u ons met spoed nodig heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op het nummer 0341 26 54 30. Ook kunt u ons altijd bereiken via het online contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in, verzend het formulier online, en u ontvangt van ons binnen één werkdag een reactie. U wordt altijd geholpen door één van onze gecertificeerde medewerkers indien bedwantsen bestrijden in Ermelo prioriteit heeft, of u graag van advies wordt voorzien.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties