Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Nijkerk

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Nijkerk
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Nijkerk

Jeukende bultjes, zwarte kleine uitwerpselen en bloedvlekjes kunnen allemaal duiden op de aanwezigheid van de bedwants. Heeft u hier ook last van en wilt u zelf de bedwantsen bestrijden in Nijkerk, dan ontdekt u waarschijnlijk al snel hoe moeilijk dat is. Om het probleem bij de bron aan te pakken zijn niet alleen professionele middelen nodig, maar tevens een deskundig oog. Omdat u uiteraard liever nog gisteren dan vandaag van dit ongedierte af wilt, is er Kinnef. Wij zijn binnen 24 uur bij u op locatie en zorgen ervoor dat u snel weer een goede nachtrust ervaart. Wacht niet langer met bedwantsen bestrijden in Nijkerk, neem gelijk contact met ons op.

Alert zijn kan bedwantsenplaag voorkomen

De meeste mensen nemen de bedwants mee vanaf hun vakantieadres. Het gaat bijvoorbeeld om een hotelbezoek, of het slapen in een B&B of vakantiehuisje. De aanwezigheid van dit ongedierte heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niets te maken met hygiëne. Bedwantsen zijn uitsluitend op zoek naar bloed om zich mee te voeden. Om te voorkomen dat deze diertjes ongewild meeliften in de koffer op weg naar huis, is het belangrijk de ruimte waar u verblijft goed te inspecteren. Kijk niet alleen op en onder het matras, maar ook achter plinten, nachtkastjes en kiertjes in de muur. Ook de aanschaf van tweedehands matrassen, kleding of meubels kan een brandhaard zijn voor besmetting. Controleer ook deze daarom uitvoerig voor u ze uw woning mee in neemt.

Bedwantsen bestrijden in Nijkerk inclusief alle mogelijke voordelen

Niet alleen voor particulieren kan de bedwants grote gevolgen hebben; het geldt ook voor de bedrijfsmatige accommodaties zelf. Het kan zelfs tot tijdelijke sluiting leiden, en dus een grote financiële aderlating betekenen. Om dit probleem voor te zijn, is het verstandig een preventiepakket af te nemen. Dat houdt in dat we periodiek inspecteren op de aanwezigheid van de bedwants, maar ook snel ter plaatse zijn indien bedwantsen bestrijden in Nijkerk gewenst is. Wilt u vrijblijvend ervaren wat we voor u kunnen betekenen, vraag dan de gratis quickscan aan.

Bel ons bij urgent probleem

Een deskundig bedrijf nodig om bedwantsen te bestrijden in Nijkerk? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Op elk moment van de dag is het dus mogelijk om een afspraak in te plannen, of ons te vragen om advies. Maak hiervoor gebruik van ons online contactformulier, of bel ons in geval van een urgente situatie via het nummer 0341 26 54 30. We hebben een landelijke dekking.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties