Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Putten

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Putten
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Putten

Een insect dat erg vervelend is om in huis te hebben en vervolgens lastig is om vanaf te komen, is de bedwants. Ze zijn niet alleen klein, ze komen doorgaans ook alleen ’s nachts tevoorschijn. Wordt u telkens terwijl u slaapt gewekt door een onverklaarbare jeuk, en ontdekt u vervolgens dat u rode bultjes heeft op uw lichaam? Treft u daarnaast diverse bloedspoortjes aan in bed? Dan is de kans aanzienlijk groot dat de bedwants hiervan de veroorzaker is. Kies dan voor direct de bedwantsen bestrijden in Putten met hulp van Kinnef, wanneer u vandaag nog verlost wilt worden van dit ongedierte.

Daarom is vakman inschakelen voor bedwantsen bestrijden in Putten raadzaam

Hebben bedwantsen het zich eenmaal comfortabel gemaakt bij u in huis, dan kunnen ze zich werkelijk overal bevinden in de slaapkamer. Zo kunnen ze zich verschuilen achter loszittend behang, kieren in de muur, achter plinten en zelfs eitjes leggen in uw kleding. Dat maakt bedwantsen bestrijden in Putten een klus voor professionals. Er is echter een aantal manieren om bedwantsen zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Ze bevinden zich vaak in hotelkamers, waar ze afkomen op lichaamswarmte. Het is daarom zinvol dat u uw tijdelijke verblijf altijd vooraf inspecteert op eventuele aanwezigheid van deze diertjes. Let ook goed op de geur die er hangt. Een vies zoete, weeïge geur verraadt al veel.

Compleet ontzorgd

Behoort kamerverhuur tot uw dienstenpakket en heeft u last van bedwantsen, of vermoedt u dit? Twijfel dan niet om niet alleen van onze deskundige firma gebruik te maken voor bedwantsen bestrijden in Putten, maar overweeg ook het aanschaffen van een speciaal preventiepakket. Door regelmatig door ons inspecties uit te laten voeren en voorzorgsmaatregelen te treffen, voorkomt u een ongedierteplaag. U kiest uit ons Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket, waarmee u al vanaf een paar tientjes per maand verzekerd bent van de beste service. Liever gratis en vrijblijvend eerst ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan onze quickscan af, die u eenvoudig digitaal aanvraagt.

Discretie verzekerd

Wild u de bedwantsen bestrijden in Putten en heeft u met spoed een deskundige nodig? Bel ons via het nummer 0341 26 54 30, dat 24/7 te gebruiken is. Ook voor minder urgente zaken kunt u ons bellen, of anders het online contactformulier invullen. We werken niet alleen zeer discreet, ook is het mogelijk dat we al binnen 4 uur aanwezig zijn.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties