Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Voorthuizen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Voorthuizen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Voorthuizen

Heeft u te maken met bedwantsen, dan is dat een akelig probleem. Het ongedierte kan zich namelijk overal schuilhouden. Denk aan kieren in muren, achter plinten, tussen kleding of in het matras. Een bevrucht vrouwtje legt ook nog eens dagelijks eitjes, waardoor de situatie al snel uit de hand kan lopen. Voor dit probleem is professioneel bedwantsen bestrijden in Voorthuizen daarom de enige effectieve oplossing. Kinnef staat dan graag voor u klaar om het ongedierte op te ruimen. Al binnen 4 uur na uw oproep kunnen we aanwezig zijn op de aangewezen locatie.

Bedwantsenplaag kán voorkomen worden

Wanneer u last heeft van bedwantsen is de kans groot dat u onlangs in een hotel, vakantiehuis of ander verblijf bent geweest waar doorgaans veel mensen komen. De diertjes komen af op lichaamswarmte, en zijn ’s nachts actief op zoek naar menselijk bloed. Ook reizen bedwantsen graag mee met tweedehands spullen. Denk aan meubels, tapijt of kleding. Het is daarom belangrijk dingen die u in huis haalt eerst grondig te inspecteren en zo nodig met een stoomreiniger te behandelen. Is bedwantsen bestrijden in Voorthuizen in het geval van een plaag in huis nodig, dan rest er niets anders dan het inschakelen van deskundige hulp.

Gratis quickscan aanvragen eerste stap naar ontzorgde ondernemer

Hoewel het last hebben van ongedierte voor particulieren al enorm vervelend is, kan het voor gastenverblijven zelfs nog erger uitpakken. Gasten kunnen wegblijven en negatieve recensies kunnen er zelfs voor zorgen dat uw firma een slechte naam krijgt. Om inkomstenderving en andere ernstige problemen te voorkomen, is ons advies om een preventiepakket af te nemen. Daarmee bent u verzekerd van de beste aanpak op het gebied van zowel preventie als bedwantsen bestrijden in Voorthuizen. Zo voeren we onder meer regelmatige inspecties uit en zullen indien er ongedierte gevonden wordt direct de nodige maatregelen treffen. Maak kennis met onze mogelijkheden en neem de gratis quickscan af.

Al binnen 4 uur bedwantsen bestrijden in Voorthuizen

Voor bedwantsen bestrijden in Voorthuizen staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Neemt u telefonisch contact met ons op, dan bent u er in de eerste plaats verzekerd dat één van onze professionals u te woord staat. We zijn te bereiken via het telefoonnummer 0341 26 54 30, voor zowel urgente gevallen als voor advies. Ook is er online contact met ons te leggen, door het invullen en versturen van het digitaal beschikbare contactformulier. Ontdek zelf wat we voor u kunnen betekenen.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties