Ga naar inhoud

Bedwantsen bestrijden in Wilp

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Wilp
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Bedwantsen bestrijden in Wilp

Het hebben van een bedwantsenplaag in huis is enorm vervelend. Niet alleen kunnen ze bij de mens bijten en voor jeukende rode bultjes en slaapproblemen zorgen, ook is er afraken van het ongedierte een lastige opgave. Bedwantsen bestrijden in Wilp vraagt om een deskundige aanpak, een combinatie van zowel kennis als het beschikken over effectieve middelen. Heeft u hier behoefte aan, dan is Kinnef hiervoor het aangewezen bedrijf. Wij sporen de bedwantsen op en zorgen vervolgens voor de bedwantsen bestrijden in Wilp, indien gewenst mogelijk al binnen 4 uur.

Bedwantsen zijn te voorkomen, al is het soms moeilijk

Bedwantsen zijn met hun 4 - 5 mm niet heel eenvoudig met het blote oog waar te nemen. Een getraind oog is er doorgaans voor nodig om te ontdekken of bedwantsen bestrijden in Wilp noodzakelijk is. Daarvoor dient en te weten waar deze diertjes zich op kunnen houden. Dit kan op tal van plaatsen zijn, dus niet alleen in of in de directe nabijheid van een bed. Denk aan kieren in de muur, nachtkastjes, achter of zelfs in schilderijen, tapijten, stoelen en banken of stopcontacten. Ze zijn veelal aanwezig in slaapaccommodaties, zoals hotels, vakantiehuizen en herbergen. Inspecteer de kamer dus altijd voordat u zichzelf installeert . Let hierbij op de bedwantsen zelf, vervellingshuidjes, eitjes en rode vlekken.

Tip: kies voor preventiepakket dat u direct ontzorgt

Ook voor bijvoorbeeld hotels zelf zijn bedwantsen iets om beslist buiten de deur te houden. Heeft u ze namelijk eenmaal binnen en hebben uw gasten er last van, dan staat uw goede reputatie op het spel. Zelfs wanneer de plaag allang bestreden is, kunt u hier nog langdurig last van hebben. Daarom is nog beter dan bedwantsen bestrijden in Wilp ook in uw geval het voorkomen dat ze zich in uw accommodatie settelen. Vraag gelijk het Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket bij ons aan, en wacht dus niet langer af. Twijfelt u of het iets voor u is, dan is het bestellen van onze gratis quickscan iets wat we van harte aanbevelen.

Voor spoed en minder spoed zijn we 24/7 beschikbaar voor bedwantsen bestrijden in Wilp 

Last hebben van bedwantsen kan flink problematisch zijn, iets waar u natuurlijk snel vanaf wilt. Daarom staan wij 24/7 tot uw dienst. Of u in de vroege ochtend of midden in de nacht onze hulp nodig heeft, u maakt simpelweg gebruik van ons telefoonnummer 0341 26 54 30. Eén van onze vakmensen staat u graag te woord, en plant direct een afspraak met u in voor het onmiddellijk de bedwantsen bestrijden in Wilp. Voor minder urgentie staat ons online contactformulier ook voor u klaar. Mailt u liever? Ook dat kan. Wacht in elk geval niet te lang indien u een bedwantsenplaag heeft of dit vermoedt.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties