Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Arnhem en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Arnhem
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Hoe kunt u het beste boktor bestrijden?

Een boktorplaag is iets wat u liever voorkomt dan bestrijdt, maar wanneer het nou eenmaal zo is gekomen is het wel belangrijk dat u dit probleem goed bestrijdt. Wanneer u boktor wilt bestrijden in Arnhem is het het beste om dit te laten doen door een echte expert. Wanneer u zelf probeert de boktor te bestrijden is er namelijk nooit zekerheid of alle larven wel dood zijn. In het geval dat deze boktorplaag niet wordt aangepakt zullen de larven het hout blijven eten tot het tijd is om te gaan ontpoppen. Dit kan tot wel 10 jaar duren. Dat betekent dat ze zo hele steunbalken weg kunnen vreten en daardoor een groot gevaar vormen. Het is daarom van groot belang dat u zo snel mogelijk een expert raadpleegt.

Wat is een boktor?

Een boktor is een houtborende kever die haar eitjes legt in onbewerkt hout. De volwassen kever is niet schadelijk, maar de larven wel. Wanneer de eitjes uitkomen, beginnen de boktor larven met het eten van het hout waarin ze zijn geplaatst. Ze blijven het hout eten tot het tijd is om te ontpoppen, wat tot wel 10 jaar kan duren. Zo ontstaan dus hele gangenstelsels in het hout, wat de stevigheid erg in gevaar brengt. Huur daarom zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder in om ervoor te zorgen dat dit probleem niet escaleert.

Hoe kunt u boktor herkennen?

Weet u niet zeker of u last heeft van boktorren? De kenmerken van een boktorplaag zijn gemakkelijk te herkennen. Houtworm of boktor laat kleine gaatjes achter in het hout waar ze doorheen knagen. Dus ziet u kleine, ronde gaatjes in uw steunbalken, meubelen of andere houtvoorwerpen? Ligt er zaagsel in de gaatjes of om het voorwerp? Dan heeft u te maken met boktor. Als u niet snel een expert om hulp vraagt kan dit probleem enorm escaleren, dus wacht niet te lang.

Van Der Linde boktor bestrijding in Arnhem

Bij Van Der Linde gaan wij altijd discreet te werk. Zo hoeven uw gasten, klanten of buren hier geen last van te hebben. Ook pakken wij de oorzaak van het probleem aan, om zo toekomstige problemen te kunnen voorkomen. Wij zijn hier om u te helpen, dus als het nodig is kunnen wij er ook binnen 4 uur bij zijn. Het is geen probleem wanneer u een drukke week hebt, want wij komen wanneer het u uitkomt. Wacht dus niet te lang, raadpleeg snel een expert.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties