Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Dronten en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Dronten
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Effectief de houtworm of boktor bestrijden

Wanneer u last heeft van houtworm of boktor is het bestrijden hiervan erg belangrijk. Kiest u ervoor geen actie te ondernemen, of wacht u te lang met het zoeken van een oplossing, dan kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Maar hoe kunt u in uw eigen bedrijf of woning de aanwezigheid van houtworm of boktor herkennen? De boktor larve, ook wel houtworm genoemd, laat kleine gaatjes achter in het hout van uw meubels. Niet alleen de meubels, maar ook uw houten vloer, draagbalken en kozijnen lopen gevaar. Met name de draagbalken in uw woning of bedrijfspand lopen gevaar. En zonder draagbalken loopt iedereen die in het gebouw aanwezig is gevaar. Om effectief de boktor te bestrijden in [plaatsnaam] en omstreken kunt u contact opnemen met Kinnef. Van der Linde opereert ook landelijk. Heeft u een urgent probleem met de boktor of ander ongedierte? Bel Van der Linde en wij kunnen overal in Nederland binnen 4 uur ter plaatse zijn.

Discreet overlast van de boktor bestrijden

Wij komen bij u langs op het moment dat u goed uitkomt en inspecteren uw situatie. Op discrete wijze parkeren we nooit voor de deur en zorgen voor zo weinig mogelijk overlast. Uw klanten, gasten, buren, toevallige voorbijgangers, relaties en zelfs uw eigen werknemers zullen niet eens merken dat wij er zijn. Na onze grondige inspectie en een doelgerichte zoektocht naar de bron van het probleem, gaan wij over tot het maken van een plan van aanpak. Zodra u akkoord bent met dit plan gaan we aan de slag om de overlast van de boktor in uw huis te elimineren. Het liefst behandelen wij uw woning wanneer deze leeg is. Op deze wijze kunnen we het gemakkelijkst bij de houten voorwerpen en delen van de woning die zijn aangetast door boktor.

De beste aanpak van boktor

Houtworm in meubels, boktor in haardhout en natuurlijk de draagbalken en kozijnen van uw woning worden bestreden met een vloeistof. Is de situatie ernstig, dan leggen we de boorgangen open met een staalborstel, verwijderen het boormeel, boren gaten in het hout en slaan daar pluggen in. Vervolgens injecteren we gif in deze gaten. Slechts 1 behandeling zorgt ervoor dat u jaren lang geen last meer zult hebben van boktor. U krijgt zelfs 5 jaar garantie van ons!

Van der Linde wint altijd

Na het behandelen van uw hout en de eliminatie van uw boktor, adviseren wij u over de beste manier om boktor te voorkomen. Heeft u dus last van houtworm of boktor in huis of in uw bedrijfspand? Neem contact op met Kinnef en wij helpen u spoedig af van uw ongedierte probleem. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kunnen in urgente situaties binnen enkele uren op locatie zijn. Wij werken discreet en pakken altijd de bron aan, om herhaling te voorkomen. Wég met dat ongedierte!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties