Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Eerbeek en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Eerbeek
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Discreet de boktor bestrijden in een hotel

Naast problemen met kakkerlakken, muizen, ratten, vliegen en bedwantsen kan een hotel ook last hebben van houtworm of boktor. De boktor snel bestrijden is essentieel. De kleine ronde gaatjes die u aantreft in ledikanten, kasten en stoelen, kunnen namelijk ook in de steunbalken, kozijnen en deurposten zitten. Om de boktor effectief te bestrijden is het noodzakelijk om tijdig aan de bel te trekken. Kinnef uit Eerbeek heeft ervaring met het bestrijden van allerlei soorten ongedierte, waaronder natuurlijk de boktor. Hoe wij de boktor bestrijden in Ermelo is zeer effectief. Wij geven zelfs 5 jaar lang de garantie dat uw boktor probleem niet terug zal keren.

Discreet uw houtworm probleem elimineren

Neem contact met ons op wanneer u last heeft van houtworm of ieder ander soort ongedierte. Telefonisch zullen wij samen met u de urgentie van het probleem vaststellen en hier vervolgens adequaat op reageren. Wij kunnen vanuit onze basis in Eerbeek binnen 4 uur overal in Nederland aanwezig zijn. We komen bij u langs op het moment dat u het beste schikt en zorgen ervoor dat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. De boktor bestrijden in uw hotel kunnen wij dan discreet en snel doen. Uw gasten en een groot deel van uw werknemers zullen niet eens in de gaten hebben dat Kinnef de boktor aan het bestrijden is.

De boktor effectief bestrijden

Slechts hier en daar gif spuiten zal niet afdoende zijn om uw boktor overlast te bestrijden. Om écht doeltreffend te zijn en u de beloofde garantie te geven werken wij het beste in een lege ruimte. Kinnef heeft dan optimale toegang tot houten meubelen, draagbalken, kozijnen en plinten. Wij pakken het boktor probleem grondig aan en zorgen dat de beestjes geen enkele kans hebben op ontkomen. Door deze rigoureuze aanpak kunnen wij na de behandeling met zekerheid zeggen dat u de komende 5 jaar geen zorgen hoeft te hebben over de houtworm of boktor.

Het ongedierte preventie plan

Naast de boktor bestrijden in Eerbeek zijn wij actief met het elimineren van allerlei andere soorten ongedierte. Kinnef helpt u dus ook met het bestrijden van zilvervisjes, rioolvliegjes, wespennesten, etcetera. Naast de mogelijkheid om u snel en discreet af te helpen van uw ongedierte probleem, bieden wij ook een doordacht en bewezen ongedierte preventie plan aan. Met dit plan voldoet u als hotel management aan de Nederlandse warenwet en de daarin opgenomen hygiëneregels. Met ons 'Compleet' of 'Zorgeloos' pakket zorgen we samen met u voor de doelgerichte preventie van ongedierte. Uw hotelgasten kunnen dus genieten van een aangenaam en schoon verblijf in uw prachtige hotel. Kinnef is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wég met dat ongedierte.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties