Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Heerde en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Heerde
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm of boktor bestrijden in de horeca

Ongedierte in uw hotel, restaurant, café of snackbar? Wat een ramp! Iedere horeca ondernemer weet hoe belangrijk het is om overlast van bijvoorbeeld kakkerlakken of muizen tegen te gaan. Voorkomen, zoals ze zeggen, is beter dan genezen. Het zou echter voor kunnen komen dat u volledig verrast wordt door de aanwezigheid van ongedierte. Houtworm of boktor is daar een goed voorbeeld van. Wanneer u kleine, ronde gaatjes aantreft in de houten meubelen, vloeren, kozijnen of toog, kan het zijn dat u last heeft van boktor overlast. De boktor larve is dol op hout en vreet zich in korte tijd door zelfs het meest stevige hout. U kunt de boktor larve bestrijden door contact op te nemen met Kinnef uit Heerde. De wijze waarop wij de boktor bestrijden in Heerde is effectief en blijvend. Daarom geven wij u maar liefst 5 jaar de garantie dat uw boktor probleem voorbij is.

Een grondige aanpak

Wanneer u de kleine ronde gaatjes aantreft in uw houten meubelen of vloer, belt u direct met Kinnef. Aan de telefoon schatten wij samen met u in hoe ernstig de situatie is. Is het urgent, dan komen wij er direct aan. Wij kunnen binnen 4 uur ter plaatse zijn, overal in Nederland. Wij zullen vervolgens de boktor bestrijden op een zeer grondige wijze. Dit kunnen wij het beste in een lege ruimte, zodat het hout gemakkelijk bereikbaar is. Kinnef gaat zorgvuldig op zoek naar alle gaatjes en kiertjes waarin de boktor zich kan ophouden. Vervolgens behandelen onze gecertificeerde deskundigen het hout, waardoor zowel de boktor als de boktor larve wordt geëlimineerd.

De boktor bestrijden en preventieve acties

Nadat uw boktor overlast is opgelost, geven wij u tips en advies om ervoor te zorgen dat u niet snel weer last zult hebben van houtworm. Zo is het altijd een goed idee om te controleren of er boktor in uw haardhout te vinden is, in pallets waarop leveringen worden gedaan of op een nieuw meubel in uw horecaonderneming. Met de juiste maatregelen blijft u niet alleen boktor vrij gedurende de 5 jaren na onze boktor bestrijding, maar ook nog lang daarna.

Discreet, snel en altijd bereikbaar

Kinnef werkt altijd discreet. Dat wil zeggen dat wij er voor zorgen dat we nooit vlak voor de deur parkeren, geen aandacht naar ons toe trekken en zo weinig mogelijk overlast veroorzaken tijdens ons werk. Uw gasten, buren en concurrenten zullen ons niet eens opmerken. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en kunnen snel op locatie zijn om uw houtworm of boktor te bestrijden. Vraag naar ons ongedierte preventie plan om samen met ons nog effectiever te strijden tegen ongedierte.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties