Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Hoenderloo en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Hoenderloo
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

De boktor bestrijden in uw bedrijfspand

Hoe prachtig de boktor ook is, met haar langwerpige lichaam en zeer lange tasters, het is een beestje dat veel schade kan toebrengen aan uw interieur. Kleine, ronde gaatjes in uw meubelen zullen wellicht niet direct een reden zijn om aan de bel te trekken. Maar wanneer u zich realiseert dat deze gaatjes gemaakt kunnen zijn door de boktor larve, verandert dit de zaak. De boktor larve, ook wel houtworm genoemd, vreet zich een weg door uw houten meubelen, maar ook door kozijnen en draagbalken. Het is dus een goed idee om snel te zijn met de boktor bestrijden. U kunt contact opnemen met Kinnef om de boktor larve te bestrijden. Telefonisch beoordelen wij samen met u de situatie en de eventuele urgentie van uw boktor probleem. Is uw situatie inderdaad urgent?

Snel ter plaatse

Wij komen bij u langs op een moment dat het u schikt. Bij urgente gevallen kunnen wij binnen 4 uur overal in Nederland op locatie aanwezig zijn om de houtworm of boktor te bestrijden. Heeft uw bedrijf daarom haast met het bestrijden van de boktor, laat ons dit dan weten. Doorgevreten steunbalken in uw bedrijfspand of kozijnen vol gaten maken uw werkplek gevaarlijk. Bescherm daarom uw werknemers en uzelf door tijdig een oplossing te zoeken voor ieder probleem met houtworm. Kinnef zorgt ervoor dat uw overlast van de boktor direct wordt aangepakt. Hoe wij de boktor bestrijden in Hoenderloo zorgt voor de prettige zekerheid dat er geen houtworm meer in uw bedrijfspand zal zijn.

Discreet de boktor bestrijden

Wij parkeren om de hoek, of eindje verderop. Ook maken wij zo weinig mogelijk overlast, zodat niemand in de gaten zal hebben dat Kinnef in uw bedrijf aanwezig is. Uw buren, klanten en toevallige passanten zullen nooit weten van uw houtworm overlast. We gaan zorgvuldig op zoek naar de beste manier om uw boktor te bestrijden. Hiervoor werken wij het beste in een lege ruimte, vanwege het feit dat al het hout op deze manier makkelijker toegankelijk zal zijn. De boktor larve bestrijden is eenvoudig, we spuiten het hout in met een vloeistof en weg is uw houtworm. De boktor zelf is wat lastiger. Met een staalborstel leggen we de kleine gaatjes open en we boren gaten om er vervolgens pluggen in te stoppen. Via deze pluggen spuiten wij gif naar binnen, waardoor u snel van uw boktor probleem af bent. Door onze grondige wijze van de boktor bestrijden kunnen wij u de garantie geven dat u maar liefst 5 jaar van het houtworm probleem af bent.

De boktor in haardhout

Een belangrijk deel van de boktor bestrijden is preventief handelen. Daarom geven wij u tips over hoe u het beste kunt voorkomen dat er een nieuw boktor probleem zal komen. Controleer bijvoorbeeld uw haardhout, of dat prachtige antieke dressoir op kleine gaatje. U kunt het hout ook preventief behandelen. Bij ieder boktor probleem kunt u bellen met Kinnef. Wij zijn iedere dag bereikbaar, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag. Wég met dat ongedierte in uw bedrijfspand.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties