Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Lunteren en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Lunteren
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Boktor Lunteren en omstreken laten bestrijden

Wanneer u last heeft van kleine, ronde gaatjes in uw houten meubelen wordt het tijd om uw houtworm of boktor probleem te bestrijden in Lunteren. Maar de boktor bestrijden is niet zo eenvoudig als een huisvlieg dood slaan of een klamboe ophangen tegen de muggen. Daarnaast is het natuurlijk zo dat de tijd dringt. De boktor bestrijden heeft enige haast. Want als er kleine gaatjes in uw dressoir, eettafel of ledikant zitten, kunt u die waarschijnlijk ook vinden op andere plaatsen. Denk bijvoorbeeld eens aan uw kozijnen, houten vloeren en zelfs draagbalken in huis. Of u nu last heeft van houtworm in huis of in uw bedrijfspand, u moet de boktor bestrijden. Bel met Kinnef en leg uw situatie uit. Wij zullen telefonisch aan de hand van een paar vragen vaststellen hoe urgent en ernstig de situatie is.

Snel & discreet

Is de situatie urgent, dan kunnen wij binnen 4 uur aanwezig zijn. U kunt dus op Kinnef rekenen om de boktor te bestrijden in Ermelo en omstreken. Maar we bestrijden ongedierte door heel Nederland, dus ook in uw woonplaats. Omdat we begrijpen dat u waarschijnlijk geen zin heeft om uw ongedierte probleem van de daken te schreeuwen, blijven wij uiterst discreet. Onze bestelbus wordt om de hoek geparkeerd en vanzelfsprekend veroorzaken wij zo weinig mogelijk overlast. Uw klanten en/of buren zullen niets merken. Wij pakken uw ongedierte probleem bij de bron aan en gaan op zoek naar naden en kieren, zodat we uw houtworm overlast volledig kunnen elimineren.

Hoe kunt u het beste de boktor bestrijden in Lunteren

Wanneer u alleen last heeft van de boktor larve, ook wel houtworm genoemd, spuit Kinnef uw hout in met een vloeistof. Het behandelen van uw hout doen we het liefst in een leeg huis, omdat we op die manier beter bij het aangetaste hout kunnen komen. Vinden wij ook de boktor zelf, dan is de aanpak iets meer rigoureus. We leggen de boorgangen open met een staalborstel en halen het boormeel er uit. Daarna boren we gaten in het hout om hier pluggen in te slaan en injecteren hier gif in. Het goede nieuws is dat boktor bestrijden in één behandeling kan. We hoeven dus niet later terug te komen. Van der Linde geeft u 5 jaar garantie en de prettige zekerheid van een boktor-loos huis of bedrijfspand.

Zeker van succes

Juist vanwege onze grondige aanpak elimineren wij uw ongedierte zeer effectief. We maken naden en kieren dicht, repareren zo nodig rioolbuizen of andere plaatsen waardoor ongedierte binnen kan komen en geven zelfs tips om herhaling te voorkomen. Of u nu overlast hebt van houtworm, een wespennest of rioolvliegjes, Van der Linde gaat actief op zoek naar de bron. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. We kunnen snel ter plaatse zijn en komen langs op het moment dat u het beste schikt. Daarnaast werken we discreet en grondig. Schakel Kinnef in en ongedierte maakt geen enkele kans in uw bedrijfspand of woning.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties