Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Naarden en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Naarden
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

De boktor bestrijden in Naarden

Heeft u last van houtworm of boktor in huis? Wanneer u doeltreffend de boktor wilt bestrijden in Naarden en omstreken staat Kinnef voor u klaar. Een probleem met de boktor is te herkennen aan kleine, ronde gaatjes in het hout van uw meubelen, kozijnen, houten vloer en draagbalken van de woning. Houtworm in meubels is vervelend. Maar verzuimt u de houtworm te bestrijden, dan kan het erger worden wanneer de boktor in de draagbalken terecht komt. Houtworm kan uw huis binnenkomen op verschillende manieren, zoals boktor in haardhout of antieke meubelen. Om de aanwezigheid van boktor te voorkomen is het dus van belang om hout zorgvuldig te controleren op de eerder genoemde kleine, ronde gaatjes. De boktor larve is dol op hout en maakt zelfs van het meest stevige hout een gatenkaas.

Houtworm effectief bestrijden

Of u nu last hebt van houtworm of boktor in Naarden en omstreken, of elders in Nederland, Kinnef kan snel ter plaatse zijn. Heeft u een urgente situatie, dan kunnen wij binnen vier uur op locatie zijn om u te helpen met uw ongedierte probleem. De eerste stap is om houtworm tijdig te herkennen. Neemt u de kleine, ronde gaatjes dus waar in uw meubelen of kozijnen? Bel direct met Van der Linde voor een afspraak. Wij komen op afspraak bij u langs, op een moment dat u het beste schikt. Vervolgens zullen wij de woning of het bedrijfspand grondig inspecteren. We gaan op zoek naar de bron van uw boktor probleem en pakken de overlast vervolgens aan. Het plannen van onze aanpak is maatwerk, want iedere situatie is anders.

De oorzaak aanpakken

Wij behandelen het hout waarin de houtworm of boktor leeft het liefst wanneer het huis leeg is. Op die manier komen we het gemakkelijkst bij de plekken waar uw hout is aangetast door de boktor. Na het elimineren van de houtworm in uw huis of bedrijf garanderen wij dat de houtworm minimaal 5 jaar lang weg blijft. Tevens adviseren wij u over maatregelen waarmee u overlast van de boktor of houtworm kunt voorkomen. De boktor effectief bestrijden door de bron van het probleem te vinden zorgt ervoor dat u zekerheid heeft dat u van het ongedierte af bent.

Discreet uw boktor bestrijden

Tijdens ons werk blijven wij discreet. We parkeren bijvoorbeeld nooit voor de deur en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Uw klanten, buren en toevallige voorbijgangers zullen niet eens merken dat wij er zijn. Wanneer u last heeft van houtworm of boktor in uw woning of bedrijfspand, kunt u contact opnemen met Kinnefen. Wij helpen u snel af van uw boktor probleem. Wij zijn iedere dag van de week bereikbaar, 24 uur per dag. In urgente situaties kunnen we binnen 4 uur bij u op locatie zijn. Wij pakken altijd de oorzaak van uw probleem aan, om herhaling te voorkomen. Dit geldt voor overlast van de boktor, maar ook wanneer u last heeft van kakkerlakken, muizen, ratten, wespen of ieder ander ongedierte.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties