Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Nijkerk en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Nijkerk
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

De boktor bestrijden door heel Nederland

Kinnef staat altijd klaar om houtworm of boktor te bestrijden in Nederland. Heeft u een urgente situatie en wilt u houtworm bestrijden in uw bedrijfspand? Bel ons voor een afspraak. Door u enkele gerichte vragen te stellen kunnen we samen vaststellen hoe urgent uw situatie is. We kunnen snel schakelen en zijn in staat om binnen 4 uur aanwezig te zijn op locatie in Nederland. Wilt u door ons boktor laten bestrijden in Nijkerk en omstreken? Dan spelen wij een thuiswedstrijd en kunnen wij nog sneller bij u ter plaatse zijn. Wij werken snel en zijn bijzonder effectief, omdat we direct op zoek gaan naar de bron van uw probleem. Of u nu last hebt van de boktor in draagbalken, houtworm in meubels of ergens een boktor larve heeft gezien in uw bedrijfspand, Kinnef weet raad.

Houtworm of boktor herkennen

Vermoed u de aanwezigheid van boktor in uw bedrijfspand? Controleer dan of u kleine, ronde gaatjes aantreft in houten meubelen, kozijnen of de houten vloer. Is hier sprake van, dan heeft u mogelijk een boktor probleem. Neem contact op met Kinnef om de houtworm te bestrijden. Wij komen op afspraak bij u langs om de situatie te inspecteren. Wij gaan dan grondig op zoek naar de oorzaak van het probleem, zodat we de boktor effectief kunnen bestrijden.

Wat is een boktor?

Een boktor is een insect die ook in Nederland veel voorkomt, in zowel woningen als bedrijven. De boktor larve zorgt voor immense schade wanneer het beestje niet tijdig wordt bestreden. De boktor in meubelen zorgt voor kleine ronde gaatjes en schaadt uiteindelijk de integriteit en stevigheid van het houten meubel. In draagbalken is de boktor nog veel schadelijker! Daarom is het van belang de aanwezigheid van de boktor te herkennen in een vroeg stadium. De larve van de boktor kan namelijk kilo's hout opvreten en wordt daarom ook wel houtworm genoemd. Dit maakt de boktor éen van de meest schadelijke insecten ter wereld.

Discreet uw boktor bestrijden in Nijkerk

Wanneer u last heeft van houtworm in uw huis of bedrijf, kunt u contact opnemen met Kinnefen. Op discrete wijze komen we op afspraak bij u langs. Uw buren, klanten, gasten, toevallige voorbijgangers en zelfs uw eigen werknemers zullen niet of nauwelijks merken dat wij er zijn. Wij parkeren nooit voor de deur en zorgen ervoor dat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. U kunt ons dagelijks bereiken, maar liefst 24 uur per dag. Wij pakken altijd de bron van het ongedierte probleem aan, zodat herhaling kan worden voorkomen. Dit geldt niet alleen voor overlast van houtworm of boktor, maar ook bij problemen met kakkerlakken, ratten, wespen of ander ongedierte.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties