Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Twello en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Twello
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

De boktor bestrijden in het magazijn

Juist op plaatsen waar voedingsmiddelen worden bewaard is vaak overlast van ongedierte. Ratten, muizen of zelfs kakkerlakken. Maar ook in warehousing worden veel houten producten opgeslagen en de magazijnstellingen zijn vaak gebouwd met houten planken. De houtworm, of boktor, is dol op hout. Treft u kleine, ronde gaatjes aan in houten producten, pallets of stellingen? Dan heeft u wellicht last van boktor overlast. Neem contact op met Kinnef in Twello en wij helpen u de urgentie van uw boktor probleem vast te stellen. Is uw situatie urgent? Dan kunnen wij binnen 4 uur op locatie zijn om de boktor te bestrijden. Door de manier waarop wij de boktor bestrijden in Ermelo kunt u er zeker van zijn dat u jarenlang van uw houtworm probleem af bent. Sterker nog, wij garanderen u dat u zich de komende 5 jaar niet hoeft druk te maken over de boktor bestrijden.

Gevaarlijke situaties

Zorg dat u tijdig reageert wanneer u de kleine gaatjes aantreft die zo karakteristiek zijn voor de boktor larve. De boktor larve vreet zich namelijk een weg door meubelen, stellingen en pallets. Maar kozijnen, deurposten en steunbalken kunnen ook van hout zijn gemaakt. Voorkom grotere problemen door Van der Linde tijdig om hulp te vragen. Op discrete wijze komen wij langs op een moment dat het u schikt. Uw buren en klanten zullen ons niet of nauwelijks opmerken en wij gaan gericht op zoek naar de plekken waar uw boktor probleem zich ophoudt. Dit kunnen wij het best wanneer de ruimte zo leeg mogelijk is. Op die manier kunnen we eenvoudig bij het hout komen en hebben we ruimte om te werken.

De boktor doelgericht bestrijden

Of u nu last heeft van motten, wespen, ratten of de boktor, Van der Linde zorgt ervoor dat de overlast wordt aangepakt bij de bron. Juist op die manier kan uw ongedierte probleem volledig worden geëlimineerd. Met name in een grote ruimte zoals een magazijn of opslagloods is het belangrijk dat er zorgvuldig wordt gezocht naar alle plekjes waar ongedierte zich kan ophouden. Gaten, kieren, kapotte rioolbuizen en alle andere plaatsen waar de beestjes zich veilig kunnen verstoppen. Van der Linde zoekt deze plaatsen op en neemt de juiste maatregelen om uw boktor te bestrijden en te voorkomen dat ze terugkeren. Alleen op die wijze kunnen wij u de eerder beloofde garantie geven. Zorg dat uw magazijn volledig ongedierte vrij is.

De boktor bestrijden in Twello

Kinnef werkt vanuit Twello aan een ongedierte vrij Nederland. De beste manier om dit te doen is niet alleen het bestrijden van ongedierte, maar ook het treffen van preventieve maatregelen. Met ons ongedierte preventie plan helpen wij u met de juiste tips, maatregelen en zorg op maat. Geef ongedierte geen kans om in uw magazijn te wonen. Controleer daarom binnenkomend transport, pallets, de kantine en afvalverwerking. De boktor bestrijden is een kwestie van opletten en adequaat reageren. Kinnef staat paraat om u te adviseren en uw houtworm of boktor probleem te bestrijden.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties