Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Veenendaal en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Veenendaal
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Hoe de boktor bestrijden in Veenendaal?

Houtworm of boktor bestrijden in Veenendaal is geen activiteit waar de gemiddelde Nederlander zich dagelijks bezig houdt. Maar het kan zomaar gebeuren dat uw houten meubelen kleine, ronde gaatjes bevatten. Wanneer u deze kleine gaatjes aantreft in uw salontafel, bankstel of buffetkast kan dit betekenen dat u last heeft van boktor. Nog nooit van de boktor gehoord? Een boktor is een langwerpige tor met enorme voelsprieten die nu eenmaal gek is op hout. Of liever gezegd: De boktor larve is gek op hout. Het maakt al niet eens uit of het hout levend of dood is, de larve van de boktor vreet zich een weg door alles wat van hout is gemaakt. Dus zoals we net al zeiden: Uw meubelen. Maar wat is er nog meer van hout gemaakt in uw woning of bedrijfspand?

De boktor in huis bestrijden

Of u nu last heeft van houtworm in uw bedrijf of gewoon thuis, het probleem moet worden opgelost. Zeker in woningen of panden waarbij houten kozijnen, houten steunbalken of houten vloeren aanwezig zijn. Een paar gaatjes in de schommelstoel zijn vervelend, maar zodra de integriteit van de bouwstructuur wordt aangetast door de larve van de boktor wordt het gevaarlijk. Om de boktor effectief te bestrijden moet u dus zo snel mogelijk actie ondernemen. Maakt u zich geen zorgen, want Kinnef staat paraat. Wij zijn een ervaren partij met een unieke werkwijze. Wij bestrijden de boktor niet alleen, maar helpen u ook om de houtworm preventief te bestrijden.

Een wel heel doeltreffende werkwijze

Bel Van der Linde wanneer u kleine, ronde gaatjes aantreft in uw houten meubelen of kozijnen. Aan de hand van enkele vragen zullen wij samen met u vaststellen hoe dringend uw probleem is. Wij kunnen bij urgente gevallen binnen 4 uur op locatie zijn, overal in Nederland. We zijn dus snel, maar we zijn ook discreet! Onze bus wordt niet bij u voor de deur geparkeerd en we zorgen voor minimale overlast. Uw buren zullen niet eens merken dat we er zijn. We gaan zorgvuldig op zoek naar de houtworm waar u last van heeft en zullen uw boktor probleem bestrijden. Wanneer dit is gedaan bent u gegarandeerd zeker 5 jaar van de boktor af.

Ongedierte bestrijden in Veenendaal

U kunt Kinnef inschakelen om de boktor te bestrijden, maar we helpen ook graag bij problemen met ander ongedierte. Kakkerlakken, muizen of zelfs wespen, zilvervisjes en vlooien. Wij gaan op zoek naar de bron van het probleem en speuren kieren en naden op waar ongedierte zich in kan verstoppen. Nadat we uw ongedierte hebben geëlimineerd, maken we die kieren en naden dicht. Ook repareren we zo nodig rioolbuizen en zorgen we er voor dat het ongedierte niet snel terug zal komen. Vervolgens voorzien we u zelfs van tips, zodat u nog beter bestand bent tegen kleine kruipertjes. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en helpen u discreet, snel en effectief om uw boktor overlast te bestrijden.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties