Ga naar inhoud

Boktor bestrijden in Woudenberg en omstreken

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Woudenberg
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

De boktor op tijd bestrijden

Wanneer u tekenen ziet van de aanwezigheid van houtworm of boktor, is het wijs om de boktor snel te bestrijden. Een volwassen boktor heeft een langwerpig lichaam en lange voelsprieten. Wanneer u last heeft van boktor in huis is het vaak de boktor larve die schade aanricht. U kunt de aanwezigheid van boktor herkennen kleine, ronde gaatjes in houten voorwerpen. Houtworm in meubels of boktor in haardhout kunnen erg vervelend zijn. Maar wanneer u last heeft van boktor in draagbalken wordt de situatie gevaarlijk. De boktor wordt gezien als het meest schadelijke insect in Nederland. Effectief afrekenen met uw boktor probleem is eenvoudig. Neem contact op met Kinnef om boktor te bestrijden in uw woning of bedrijfspand. Van der Linde staat altijd klaar om boktor te bestrijden in Woudenberg en omstreken. Maar Kinnef opereert ook landelijk. Wilt u dus boktor bestrijden in Nederland? Dan bent u op de juiste plek.

Boktor in uw bedrijfspand

Heeft u een urgente situatie en wilt u zo snel mogelijk houtworm of boktor bestrijden in uw bedrijfspand? Bel ons dan op. Door u enkele vragen te stellen kunnen wij telefonisch bepalen hoe ernstig de situatie is en hier adequaat op reageren. Wij kunnen dan ook bínnen 4 uur op locatie zijn om uw boktor overlast te bestrijden. Wij parkeren nooit voor de deur en zorgen dat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. Uw klanten of gasten, relaties, buren en toevallige voorbijgangers zullen niet eens merken dat wij er zijn. Kinnef komt bij u langs op een moment dat het u schikt en gaat actief op zoek naar de bron van het probleem.

Grondig en doeltreffend uw boktor bestrijden

Wij werken snel en zijn uiterst effectief. Dit komt vanwege het feit dat wij zorgvuldig op zoek gaan naar de oorzaak van uw boktor probleem. Wij stemmen de bestrijding van boktor af op uw probleem. Maatwerk dus, want op die wijze kunnen we de meest efficiënte aanpak kiezen met zo weinig mogelijk overlast. We behandelen het hout het liefst wanneer uw bedrijfspand leeg is. Op die manier kunnen we namelijk gemakkelijk bij het aangetaste hout komen. Heeft u alleen last van de boktor larve, in de volksmond vaak houtworm genoemd, dan spuiten wij gif op het houtoppervlak. Dit is voldoende om van de boktor plaag af te komen. Heeft u echter last van een volgroeide boktor? Dan is een meer ingrijpende aanpak vereist. Kinnef maakt dan met een staalborstel de boorgangen open, haalt het boormeel eruit, boort gaten in het hout en slaat hier pluggen in om vervolgens gif te injecteren. Met deze grondige behandeling bent u gegarandeerd 5 jaar van uw boktor of houtworm af.

Van der Linde werkt grondig en effectief

Na het bestrijden van uw boktor nemen we de tijd om u te adviseren over maatregelen die u kunt nemen om herhaling te voorkomen. Van der Linde is dagelijks bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Neem contact op met Kinnef om uw boktor probleem te bestrijden. Wij zijn niet alleen de juiste partij om u te helpen met uw boktor of houtworm probleem, maar u kunt ons ook altijd bellen om van uw andere ongedierte af te komen. Wespennesten, ratten, vlooien, zilvervisjes, kakkerlakken en allerlei andere nare beestjes. Wég met dat ongedierte!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties