Ga naar inhoud

Hittebehandeling bedwantsen voor Hotels

  • Bestrijding én preventie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Discretie verzekerd
  • Hittebehandeling
  • 100% oplossing in 1 dag

Hittebehandeling tegen bedwantsen

Liever geen gif in de hotelkamers. De kamer 1 dag kwijt en daarna weer de verhuur in. Dan is een hittebehandeling de ideale oplossing. We gaan de kamer verhitten tussen de 45 en 57 graden. Hierdoor zal niet alleen de bedwants dood gaan, maar ook de eitjes. Er is geen residuele behandeling nodig en uw gasten kunnen weer veilig gebruik maken van de kamer.

Wat gaan we doen

Stap 1: laat ons weten dat je last hebt van bedwantsen

Vermoed je dat je last hebt van bedwantsen? Wacht dan niet af en neem contact op. Want hoe langer je wacht, hoe meer het er worden. Vaak kunnen we aan de hand van een foto via de app al meer zeggen. Lukt dit niet dan:

Stap 2: onderzoek

Komen bij je langs voor een inspectie. Allereerst onderzoeken we of het inderdaad gaat om bedwantsen. We weten waar we op moeten letten en hebben een geoefend oog. Dit pakken we discreet aan. We kiezen altijd voor de meest effectieve en efficiënte aanpak met zo min mogelijk overlast. Je kunt rekenen op onze discrete werkwijze.

Stap 3: behandelen met hitte

Als we samen tot het besluit komen dat een hittebehandeling de beste oplossing is dan gaan we hiervoor een plan van aanpak en een planning maken. We bespreken welke voorbereidingen er nodig zijn, wanneer we het gaan uitvoeren en u krijgt van ons een offerte.

Stap 4: BedBug DestructionDay

Meestal kunnen we de klus in 1 dag klaren. Dit betekend dat de kamer na 1 dag weer verhuurd kan worden.


Voordelen hittebehandeling 

  1. In 1 dag van het probleem af
  2. Geen gif dat gedurende weken in de kamer aanwezig moet blijven
  3. 100% oplossing
  4. Duurzame oplossing 


Zorg dat de bedwantsen het te heet krijgen onder de pootjes en bel ons voor een afspraak!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties