Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Veenendaal

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Veenendaal
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Veenendaal

Hoewel houtwormen klein van stuk zijn, vormen ze al snel een groot gevaar. In veruit de meeste gevallen wordt schade aan het hout pas ontdekt zodra de larven zijn ontpopt nadat de kever ze er als eitjes heeft neergelegd. Dan bent u eigenlijk al te laat. Het gebruiken van een particulier bestrijdingsmiddel is doorgaans ook niet doeltreffend genoeg, omdat het alleen de houtworm aan de oppervlakte aanpakt. Voor een effectieve, snelle oplossing is er Kinnef. Wij zorgen ervoor dat u met één behandeling verlost bent van dit ongedierte, en geven u bovendien 5 jaar garantie op houtworm bestrijden in Veenendaal.

Zo maakt u uw woning zo onaantrekkelijk mogelijk voor houtwormen

Er zijn enkele voorzorgsmaatregelen die u kunt treffen om houtwormbesmetting zoveel mogelijk tegen te gaan. Om houtworm bestrijden in Veenendaal te voorkomen is het onder meer van belang om uw woning goed te ventileren en deze verwarmd te houden. Houtworm houdt namelijk erg van vochtige omgevingen. Ook is het belangrijk dat u het houtwerk aan uw huis van regelmatig onderhoud voorziet. Denk aan kozijnen en balkons. Voorkom dat dit hout gaat beschimmelen of zelfs rotten, wat een walhalla is voor houtworm.

Preventie voor bedrijven

Heeft u bedrijfsmatig last van houtworm, dan is dat mogelijk extra vervelend. Er gaat veel tijd uit naar niet alleen de houtworm bestrijden in Veenendaal, maar ook alle zorgen eromheen. Om die reden hebben we preventiepakketten waar we u graag mee kennis laten maken. Zo houden ons Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket onder andere in dat we regelmatig preventief onderzoek doen in uw pand. Mocht er op enig moment houtworm geconstateerd worden, dan zijn we er ook snel bij. Kiest u hiervoor, dan kunt u zich blijven bezighouden met waar u goed in bent. Bij twijfel: vraag onze gratis en vrijblijvende quickscan aan. Zo ontdekt u tijdens een bedrijfsbezoek precies wat we voor u kunnen betekenen.

Altijd 5 jaar garantie op houtworm bestrijden in Veenendaal

Het onderschatten van een houtwormprobleem kan ervoor zorgen dat zelfs hele vloeren en dakconstructies bezwijken. Het is dus zeker van belang om adequaat te reageren indien u vermoedens heeft van de aanwezigheid van houtwormen. Laat u de houtworm bestrijden in Veenendaal door ons, dan profiteert u ook nog eens van standaard 5 jaar garantie op de behandeling. Om direct een afspraak met ons te maken, raden we het aan om ons telefonisch te benaderen via 0341 26 54 30. Bij minder spoed is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons online contactformulier.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties