Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Ermelo?

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Ermelo
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Ermelo 

Heeft u ontdekt dat er sprake is van houtworm in uw woning, dan is het zaak om direct actie te ondernemen. Houtworm kan namelijk niet alleen meubels kapot vreten, ook vloeren en zelfs draagbalken kunnen hieronder bezwijken. Houtworm bestrijden in Ermelo laat u het beste over aan een expert, zoals Kinnef. Wij zorgen ervoor dat u snel verlost bent van deze larven. Hiervoor zijn we 24/7 bereikbaar, en kunnen we zelfs al binnen 4 uur bij u op locatie zijn om het probleem bij de bron aan te pakken. 

Tips om houtwormbesmetting te voorkomen

Voorkomen is uiteraard beter dan houtworm bestrijden in Ermelo. Het is daarom van belang dat u tweedehands hout dat uw woning binnenkomt onderwerpt aan een grondige inspectie. Het kan bijvoorbeeld gaan om een oude kast, tafel of stoel. Ook een antiek spinnewiel of een broodplankje lusten deze beestjes wel. Vermijd verder het in huis halen van buitenhout, zoals gevonden takken, zonder dat deze vooraf een behandeling hebben ondergaan. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat houtworm houdt van een vochtige omgeving. Zorg daarom voor een goede ventilatie en verwarming van uw huis. 

Vraag de gratis quickscan aan

Niet alleen als particulier kunt u last hebben van houtworm. Zit u als ondernemer gevestigd in een oud(er) pand en wilt u houtworm bestrijden in Ermelo, dan is het goed om te weten dat u ook preventiepakketten bij ons af kunt nemen. Zo kunt u kiezen voor onze gratis quickscan, wat inhoudt dat we kosteloos bij u langskomen, en indien gewenst direct met een plan komen. Wilt u vervolgens direct de ontdekte houtworm bestrijden in Ermelo, ook dat regelen we graag voor u. Het afnemen van ons Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket behoort tevens tot de mogelijkheden, wat gepaard gaat met tal van extra voordelen.

Vandaag nog houtworm bestrijden in Ermelo? Bel ons!

Vermoedt u een houtwormbesmetting, dan hoeft u niet te wachten tot de volgende dag met houtworm bestrijden in Ermelo. Wij staan namelijk elk moment van de dag voor u paraat. Zeker wanneer u het idee heeft dat er sprake is van een erg onveilige situatie, is het belangrijk ons zo snel mogelijk telefonisch te benaderen. Dat kan via het nummer 0341 26 54 30. Voor minder spoed is het invullen van ons contactformulier ook een optie. In dat geval nemen we binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties