Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Harskamp

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Harskamp
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Harskamp

Last van houtworm? Kinnef is er om deze problemen op te lossen. Hoewel er in winkels bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar zijn, hebben deze een beperkte effectiviteit. Als er al sprake is van een plaag, dan is het enige verstandige wat u kunt doen op professionele wijze de houtworm uit te roeien. Wij zorgen ervoor dat er slechts één behandeling nodig is om verlost te zijn van houtwormen. Daarbovenop krijgt u standaard 5 jaar garantie op houtworm bestrijden in Harskamp. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, zijn we 24/7 zowel bereikbaar als inzetbaar.

Zo minimaliseert u kans op houtwormplaag

Voorkomen is beter dan genezen, al is dat in het geval van houtworm vaak nog niet zo gemakkelijk. Toch zijn er bruikbare tips waar u uw voordeel mee kunt doen. Zo is het belangrijk om uw woning goed te ventileren, te verwarmen en om er regelmatig onderhoud aan te plegen. Zet het houtwerk goed in de beits of verf, om zo vochtschade met rotting tot gevolg te voorkomen. Houtwormen houden namelijk van vochtige locaties. Is er nog geen sprake van een houtwormbesmetting, dan is het zaak ook tijdig meubels en balken te behandelen met een daarvoor bestemd middel. Zo houdt u houtwormen al zoveel mogelijk buiten de deur. Toch kan houtworm bestrijden in Harskamp ondanks al deze maatregelen helaas nodig zijn.

Alle slimme voordelen in één pakket

Niet alleen particulieren staan we graag bij met raad en daad, ook bedrijven vallen binnen onze doelgroep. Deze laten we graag kennismaken met onze preventiepakketten, waarmee u al vanaf een paar tientjes per maand verzekerd bent van periodieke inspectie én het acuut ter plaatse zijn in het geval van nood. Geïnteresseerd, maar wilt u er eerst graag meer over te weten komen? Vraag dan onze gratis quickscan aan. Eén van onze deskundigen komt dan graag bij u ter plaatse om u alles uit te leggen over onder meer houtworm bestrijden in Harskamp en andere voordelen.

Voorkom uit de hand lopen van probleem. Bel ons nu voor houtworm bestrijden in Harskamp

Van houtworm wilt u uiteraard snel af. Daarom is vandaag nog kiezen voor houtworm bestrijden in Harskamp in het geval van een besmetting belangrijk. Zo voorkomt u dat het probleem zich van kwaad tot erger ontwikkelt. Zelfs vloeren en dakconstructies kunnen aangetast worden, met instortingsgevaar tot gevolg. Neem contact met ons op via 0341 26 54 30, en we vertellen u precies wat we voor u kunnen betekenen. Is er haast geboden, dan kunnen we al binnen 4 uur bij u op de stoep staan. Voor minder spoed is het gebruikmaken van ons online contactformulier ook een optie.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties